“برساق”، شیرینی سنتی لرستان
ایسنا/لرستان یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نانها یا شیرینیهای سنتی استان است.
اعظم گنجی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بُرساق یکی از نانها یا شیرینیهای سنتی استانهای لرستان ، کرمانشاه ، ایلام و همدان است.
وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه درست میشود.
گنجی بیان کرد: در استان همدان تمامی مواد با هم مخلوط شده و ورز داده میشود سپس به شکل خمیر نازک درآمده و در آخر در روغن فراوان آن را سرخ میکنند.
این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: در ایلام و لرستان برای تهیه این شیرینی همه مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت گلولههای مخروطی که همانند انگشتان جمع شده است درمیآورند برای همین به آن برساق میگویند.
وی گفت: سپس خمیر آماده شده را در روغن سرخ و روی آن را با شکر تزیین میکنند.
منبع: ايسنا