برنامهریزی برای شهریههای مرتبط با پایان نامهها
سرپرست معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری با اشاره به اینکه بودجه حوزه پژوهش و فناوری در سایر حوزههای دانشگاه هزینه نخواهد شد، گفت: در این صورت ظرفیت بسیار خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه پژوهش، کارآفرینی و سرمایه گذاری دانش بنیان ایجاد میشود.
به گزارش ایسنا، جلسه ویدئو کنفرانس بحث و تبادل نظر در مورد برنامه و بودجه پژوهش و فناوری سال ۹۸، با حضور دکتر بابک نگاهداری، سرپرست معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد امروز (سه شنبه ۳ اردیبهشت) در ساختمان آموزشی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
نگاهداری در این جلسه با بیان اینکه رئیس دانشگاه آزاد بر توسعه فناوری، پژوهش و کارآفرینی و اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان تأکید ویژه ای دارد، گفت: یکی از رویکردهای جدی در توسعه پژوهش و فناوری، بحث بودجه است که مقرر شد تمام شهریههای مرتبط با پایان نامهها در حوزه پژوهش و فناوری در قالب دو صندوق ASF برای حوزه پژوهش و صندوق پژوهش و فناوری برای حوزه فناوری و نوآوری طراحی شود تا بتوانیم بودجههای لازم برای فعالیتهای مرتبط با این حوزه را بهتر هدایت و ساماندهی بهتر کنیم.
سرپرست معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: بودجههای مربوط به فعالیتهای فناوری و نوآوری را به طور تفکیکی و جدا از سایر بودجههای پژوهشی در نظر میگیریم به طوری که بخشی در قالب فعالیتهای فناوری و نوآوری و بخشی دیگر در حوزه پژوهش تقسیم بندی میشوند.
وی با تأکید بر اینکه بودجه حوزه پژوهش و فناوری در سایر حوزههای دانشگاه هزینه نخواهد شد، اظهار کرد: در صورت تحقق این امر ظرفیت بسیار خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه پژوهش، کارآفرینی و سرمایه گذاری دانش بنیان ایجاد میشود و به اهداف تعیین شده در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دست خواهیم یافت.
نگاهداری از تنظیم تفاهم نامههایی در حوزه فعالیتهای پژوهشی، فناوری، نوآوری و اقتصاد دانش بنیان در معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: این تفاهم نامهها در صورت نهایی شدن به تمامی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور برای اجرا ابلاغ میشود.
سرپرست معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری به تفویض اختیار به استانهای دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مختلف پژوهشی در راستای تسهیل در مسیر توسعه فناوری و روان سازی فرایندهای تصمیمگیری و تصمیمسازی اشاره و تصریح کرد: تمام تلاش این معاونت کاهش بروکراسی و موانع اداری و مالی پیش روی حوزه پژوهش و فناوری است تا فعالیتهای پژوهشی با سرعت بیشتری انجام شود.
وی خاطر نشان کرد: همچنین پیش نویس آئین نامه معاملاتی در حوزه پژوهش و فناوری را آماده کردیم تا ضمن افزایش نگاه تخصصی به این حوزه، نسبت به پروژههای پژوهشی کمی متفاوتتر از کمیسیون معاملات دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گیری شود.
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این جلسه مدیران کل، معاونان پژوهش و فناوری و دبیران شورای اقتصاد دانش بنیان و سرمایهگذاری استانها حضور داشتند.
انتهای پیام