برونسپاری بخشی از هزینههای ادارات به سمنها/وقوع حوادث به مدیران تصمیمساز برمیگردد
ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد فرماندار شهرستان کهگیلویه گفت: باید در گام دوم انقلاب و در راستای توسعه و مدیریت بهتر بخشی از هزینههای ادارات را برونسپاری در اختیار سمنها قرار دهیم.
دارا کریمینژاد در نشست مشورتی با سازمانهای مردم نهاد از تشکلهای مردم نهاد به عنوان بازوان کمک به توسعه هر شهرستانی نام برد و اظهار کرد: جامعهای نشان توسعه یافتگی دارد که احزاب، تشکلها و رسانههای آن آزاد باشد.
وی با بیان اینکه فعالیت برخی ادارات شهرستان از ادارات کل آن مجموعه نمود بهتری دارد گفت: متاسفانه در چند سال اخیر نگاه شکوه به بلادشاپور کمرنگ شده و شاید همین مسئله باعث مهاجرت افراد شد.
وی ۵۰ درصد مشکلات موجود را مربوط به مدیران تصمیم گیرنده عنوان و بیان کرد: از بس مسئولان وعده میدهند و چهار سال آنها تمام میشود و مردم شاهد وعدههای بر جا مانده و پروژههای به سرانجام نرسیده هستند.
کریمینژاد با بیان اینکه سمنها بین مردم هستند و مسائل سیاسی کمتر در آنها تاثیر دارد، اظهار کرد: باید در گام دوم انقلاب و در راستای توسعه و مدیریت بهتر، بخشی از هزینهها را برونسپاری در اختیار سمنها قرار دهیم.
وی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه شورا و شهرداری که معاونت فرهنگی نداشته باشد عقیم است، گفت: البته این شورا هماهنگیهای خوبی با هم دارند و من به شهردار جدید دهدشت امیدوار هستم و ان شالله توجه به تشکلهای مردم نهاد هم داشته باشد.
کریمینژاد آسیبهای اجتماعی دیشموک را نگران کننده عنوان و افزود: گاهی میگوییم رسانهها نباید مسائل را انتشار دهند در صورتی همین افرادی این حرف بیان میکنند همان مسئله را بولد میکنند، لذا نباید رسانه را متهم کرد مشکل به تصمیم سازی مدیران برمیگردد که چرا اینهمه غافل بودند تا این اتفاقات رخ دهد.
فرماندار کهگیلویه راهاندازی کلینیک روانشناسی مشاوره و توانمندی زنان دیشموک را از کارهای کمک به کاهش آسیبها در این منطقه نام برد و بیان کرد: به زودی شاهد روند آموزشی خوبی در دیشموک خواهیم بود.
وی با توجه به ترک تحصیل برخی دانشآموزان در دیشموک، راهاندازی یک سازمان مردم نهاد دیگر در حوزه کودکان بازمانده از تحصیل را از ضروریات عنوان کرد.
به گزارش ایسنا، در این نشست تعدادی از نماینده و مسئولان سمنها به بیان مشکلات این تشکل ها پرداختند که عدم همکاری ادارات با سمنها مهمترین دغدغه آنها بود.
شهریار جمالی نماینده تشکلهای مردم نهاد، توزیع بیش از ۵۱۴ بسته معیشتی بین نیازمندان، توزیع ۷هزار ماسک،
توزیع ۱۵۰ گان حفاظتی، توزیع ۵۱۵ کتاب، توزیع ۱۲ هزار لیتر آب ژاول به منظور ضدعفونی معابر و توزیع ۱۴۰ بسته بهداشتی بین نیازمندان را از جمله فعالیتهای سمنها در ایام کرونا عنوان کرد.
وی با بیان اینکه قرار بود در دوسال گذشته اعتباری به تشکلها داده شود اما از طرف استانداری لغو شد، خواستار توجه فرماندار کهگیلویه در این راستا شد.
جمالی همچنین خواستار تشکیل خانه تشکلها در شهرستان شد.
منبع:ایسنا