برگزاری رویداد «گنج» با محوریت محرومیتزدایی مناطق حاشیهنشین البرز
ایسنا/البرز مدیر مرکز مطالعات و حرکتهای جهادی بسیج سازندگی البرز از برگزاری سومین رویداد گنج در این استان خبرداد و گفت: این رویداد با محوریت محوریت کاهش آسیبهای اجتماعی و محرومیتزدایی در مناطق حاشیهنشین استان برگزار میشود.
میلاد بوئینی، مدیر مرکز مطالعات و حرکتهای جهادی بسیج سازندگی البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه که روز پنجشنبه ۱۰ تیرماه در حاشیه برگزاری این رویداد برگزار شد، اظهارکرد: رویداد «گنج» که مخفف گروههای ناب جهادی است با همکاری سازمان بسیج دانشجویی البرز و به همت بنیاد علوی و شتابدهنده«جهت» در استان برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه این رویداد ویژه طرحهای مسئلهمحور گروههای جهادی و مردمی است، افزود: هدف از برگزاری این رویداد عمومیکردن گفتمان حرکتهای جهادی است تا بستری فراهم شود که از ظرفیتهای مردمی در جهت رفع مشکلات استفاده شود.
این مسئول با بیان اینکه با اعلام فراخوان رویداد گنج گروههایی مختلف در عرصههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، عمرانی و محرومیتزدایی طرحهایشان را به دبیرخانه ارسال کردند، افزود: پس از ارزیابی در نهایت از ۱۹۰ گروه شرکتکننده، ۵۰ گروه با کسب امتیازهای لازم برای حضور و ارائه طرح به این رویداد دعوت شدند.
بوئینی با اشاره به اینکه این رویداد در البرز با محوریت محرومیتزدایی در مناطق حاشیهنشین و کاهش آسیبهای اجتماعی برگزار میشود، گفت: گروههای جهادی و تشکلهای مردمی بسیاری هستند که طرحهای خوبی برای محرومیتزدایی دارند اما سرمایه کافی برای اجراییکردن برنامههایشان را ندارند و کار رویداد گنج این است که از ایدههای مناسب قابل اجرا حمایت مالی کند.
مدیر مرکز مطالعات و حرکتهای جهادی بسیج سازندگی البرز با تاکید براینکه با اجرای این رویداد گروههای مردمی برای رفع مشکلات وارد میدان میشوند، گفت: مدتهاست که به دلیل شرایط جامعه از ظرفیتهای مردمی غافل شدهایم اما خوشبختانه بنیاد علوی و بسیج دانشجویی با اجرای این رویداد بار دیگر زمینه رشد گروه جهادی و مردمی را فراهم کرده است و هرگروه باتوجه به طرحی که دارد از حمایتهای لازم برخوردار میشود.
وی با بیان اینکه حمایتها در قالب کمک مالی و ارائه تسهیلات به گروههای مردمی و جهادی ارائه میشود، افزود: هرچقدر طرحها خلاقانهتر و کاربردیتر باشند از حمایت مالی بیشتری برخوردار میشوند، درحوزه تسهیلات نیز هرگروه جهادی کارآفرین میتواند تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کند.
این مسئول در پایان با اشاره به اینکه گروههای عمرانی نیز برای پیشبرد طرحهایشان میتوانند از حمایتهای بنیاد که در قالب تامین مصالح ساختمانی ارائه میشود، بهرهمند شوند، گفت: این گروهها با خدمت خالصانه و ایثارگری که دارند با حمایت بنیاد علوی برای حل مشکلات ورود خواهند کرد و با استفاده از ظرفیت بنیاد گام مؤثری در راستای خدمترسانی به مناطق محروم برداشته خواهد شد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا