برگزاری وبینار «گونههای مهاجم و تبعات آن بر تنوع زیستی»
انجمن علمی دانشجویی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، وبینار «گونههای مهاجم و تبعات آن بر تنوع زیستی» را برگزار می کند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، گونههای مهاجم که به نامهایی مانند گونههای بیگانه نیز شناخته میشوند، گونههای غیر بومی یک اکوسیستم هستند که اکوسیستمی که در آن مستقر میشوند را به طور قابل توجهی تغییر میدهند و یا در آن اختلال ایجاد میکنند. گونه مهاجم به دلیل آنکه تعلقی به زادبوم معرفیشده به آن ندارد میتواند گونههای رقیب را کنار بزند و مانع از رشد و زایش دیگر گونههایی شود که به صورت طبیعی در آن منطقه زندگی میکردهاند.
حملات بیگانگان ممکن است منجر به تغییرات گستردهای در ساختار، ترکیب و توزیع جهانی موجودات زنده در محلهایی معرفیشود که در نهایت منجر به همگنسازی جانوران و گیاهان جهان و از بین رفتن تنوع زیستی شود یا گونهای مهاجم میتوانند چرخه مواد غذایی و هیدرولوژی در اکوسیستمهای بومی را تغییر دهند و یا باعث ایجاد رقابت در مواد مغذی، نور خورشید، فضا یا آب شوند که اثرات مضر آن میتواند منجر به انقراض گونههای بومی شود.
این برنامه با حضور دکتر مریم شهبازی ـ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و رییس کارگروه تنوعزیستی اتحادیه انجمن های علوم زیستی ایران، روز سه شنبه، ۱۱ خرداد، ساعت ۲۱ الی ۲۲ به صورت آنلاین برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند جهت شرکت در این برنامه به لینک b۲n.ir/tmu۹۹ مراجعه کنند.
منبع:ایسنا