برگزاری وبینار «۱۷۰۲۵ ISO: الزامات عمومی آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون»
انجمن های علمی صنایع غذایی دانشگاه های سراسر کشور با همکاری Icad Academy و اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی صنایع غذایی و علوم دامی ایران، وبینار ۱۷۰۲۵ ISO: الزامات عمومی آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون (منطبق با آخرین ورژن (۲۰۱۷)) را برگزار می کنند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، ایزو ۱۷۰۲۵ (ISO ۱۷۰۲۵) استاندارد مدیریت کیفیت تمامی فعالیت های یک آزمایشگاه از جمله پرسنل، تجهیزات، انجام آزمون، انجام کالیبراسیون و …. است. اخذ این استاندارد به مشتریان آزمایشگاه ها، مقامات نظارتی و نهادهای معتبر در تایید یا تشخیص صلاحیت آزمایشگاه ها کمک می کند.
این استاندارد شرایط عمومی لازم به منظور تشخیص صلاحیت برای انجام آزمایشات یا کالیبراسیون ها، از جمله نمونه گیری را مشخص می کند. این آزمایش و کالیبراسیون بر اساس روش های استاندارد و روش های توسعه یافته آزمایشگاهی است.
استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵، استاندارد الزامات کلی برای صلاحیت، بی طرفی و عملکرد سازمانی آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون است. آخرین ویرایش این استاندارد در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است. این الزامات به پنجم دسته الزامات عمومی، الزامات ساختاری، الزامات منابع، الزامات فرآیند و الزامات مدیریت کیفیت تقسیم بندی می شوند.
این دوره با تدریس سارا احمدی ـ دکتری شیمی و مدرس دانشگاه، روز پنجشنبه ششم خرداد ساعت ۱۵ الی ۱۹ و جمعه هفتم خرداد ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت ثبت نام به شناسه food_science_teh @ مراجعه کنند.
منبع:ایسنا