ایسنا/لرستان سرپرست جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: طی تحقیقات ما مشخص شده است که بسیاری از گیاهان دارویی بازار لرستان از خارج استان تامین میشوند.
دکتر امین سلاحورزیان در دیدار با فاطمه مقصودی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی که امروز دهم تیرماه صورت گرفت، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی توانمندیها و پتانسیلهای خوبی در کشور، استان و شهرستان بروجرد دارد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر جهاد دانشگاهی در دو شهرستان بروجرد و کوهدشت شعبه دارد که در نظر داریم در صورت وجود شرایط مناسب و همراهی مسولان در برخی دیگر از شهرهای لرستان شعب جهاد دانشگاهی را ایجاد کنیم.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد لرستان خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش جهاد دانشگاهی دورههای آموزشی ویژه کارکنان دولت و دوره آموزشی آزاد را برگزار میکند.
سلاحورزیان اضافه کرد: هدف از برگزاری این دورههای آموزشی توانمندسازی افراد و آمادهسازی افراد برای ورود به بازار کار است.
وی بیان کرد: سال گذشته بیش ۱۰ هزار نفر آموزشهای لازم را فرا گرفته و تعداد قابل توجهی از این افراد وارد بازار کار شده و منجر به ایجاد اشتغال شده است.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد لرستان ادامه داد: ایسنا و ایکنا از خبرگزاریهای اثربخش در استان هستند که در مجموعه جهاد دانشگاهی مشغول به فعالیت هستند.
سلاحورزیان عنوان کرد: همچنین مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی (ایسپا) همواره در زمان انتخابات مهم کشور پیشبینیهای دقیقی داشته است که در این راستا این آمادگی وجود دارد که یک شعبه از این مرکز در بروجرد راهاندازی شود.
وی اظهار کرد: لرستان در میان استانهای توانمند در حوزه گیاهان دارویی است که میتواند علاوه بر تامین مایحتاج استان، به عنوان صادرکننده این محصولات اقدام کند.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد لرستان تصریح کرد: در سنوات گذشته نهادههای مورد نیاز کشت این دسته از گیاهان در جهاددانشگاهی تامین شده و پس از کشت گیاهان دارویی، محصولات بصورت خرید تضمینی خریداری شده است.
وی اضافه کرد: قلمه، نشاء و بذر استاندارد گیاهان دارویی در مجتمع تحقیقات و فنآوری گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی تأمین میشود.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد لرستان بیان کرد: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد مرکز تخصصی گیاهان دارویی در بروجرد را احداث کند تا با آموزش دقیق، زمینه توسعه این مهم را فراهم کنیم.
سلاحورزیان ادامه داد: با توجه به وجود مشکل ناباروری در استان مرکز درمان ناباروری سه سال پیش در جهاد دانشگاهی واحد لرستان راهاندازی شد و در حال حاضر مجهز به تجهیزات مدرن برای درمان نازایی است.
وی اظهار کرد: این آمادگی وجود دارد که این مرکز را بهصورت تلی مدیسین در سایر شهرستانها توسعه دهیم. همچنین پیشنهاد میشود مرکز خدمات تخصصی ورشو در بروجرد راهاندازی شود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا