اخبار 17

بناب در سال 99 به کارگاه عمرانی تبدیل می شود

بناب در سال 99 به کارگاه عمرانی تبدیل می شود

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار بناب گفت: بناب در سال جاری در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری به کارگاه عمرانی تبدیل می‌شود.

محبوب تیزپاز در نشست خبری با اشاره به نام گذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری بنام سال “جهش تولید، از افزایش ۷۴ درصدی بودجه عمرانی بناب خبر داد و اظهار کرد: با تصویب این بودجه نسبت به سال گذشته، چهار برابر کار عمرانی انجام می‌شود.

وی افزود: بودجه شهرداری بناب در سال گذشته 55 میلیارد تومان بود که 41 میلیارد تومان آن تحقق یافت، اما بودجه سال جاری، 90 میلیارد تومان است که 56 میلیارد تومان آن برای انجام طرح‌های عمرانی در نظر گرفته شده است.

وی، خاطرنشان کرد: تیزپاز داشتن پنج محور استراتژیک در شهرداری‌ بناب را عامل مدیریت خوب شهری عنوان کرد و گفت: این پنج محور شامل کارخانه شن، ماسه، کارخانه تولید آسفالت، کارگاه تولید قطعات بتون، وجود ماشین آلات سنگین استاندارد و وجود گلخانه است که امیدواریم تیر ماه امسال شاهد افتتاح کارخانه آسفالت شهرداری در این شهرستان باشیم.

به گزارش ایسنا، شهردار بناب با بیان اینکه شهرستان بناب روند توسعه سابق را ندارد، افزود:20 پروژه سرمایه‌گذاری در شهرداری بناب درحال مطالعه بوده و آغاز پروژه‌های عمرانی جدید بیانگر توسعه خوب شهر بناب در سال جدید است.

تیزپاز گفت: بیش از 80 درصد مشکلات آب‌های سطحی این شهرستان حل شده است که متاسفانه در سال‌های گذشته هدایت و مهار این آب‌ها مورد غفلت قرار گرفته بود.

وی با اشاره به طرح حذف و انتقال درختان بزرگراه بعثت بناب، افزود: این طرح در راستای اجرای برنامه‌های کلان شهری و بر اساس طرح جامع شهری و با هدف تعریض بزرگراه و حذف کندروها توسط شورای شهر و شهرداری بناب انجام می‌شود.

وی، اضافه کرد: شرایط ترافیکی و بافت شهری بناب نسبت به سال‌های گذشته خیلی تغییر کرده است و در هیچ جای دنیا شاهد این نیستیم که عرض کندروها از عرض خیابان اصلی بیشتر باشد.

وی گفت: مصوبات مدیران شهرستان، شورای شهر و شورای ترافیک و نظر کارشناسان در خصوص حذف این کندروها همگی بیانگر این است که اجرای این طرح باعث رونق مبادی ورودی شهر و ایجاد باغ رستوران‌ها و اماکن تجاری و تفریحی و در نهایت ارتقاء برندهای شهرستان از جمله کباب بناب و توسعه فرهنگ دوچرخه سواری با عنوان بناب شهر دوچرخه می‌شود.

تیزپاز گفت: در تلاش هستیم بیش از ۷۰ درصد درختان قطع شده به کوه‌های قره قشون انتقال داده و حفظ و نگهداری شود.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *