اخبار 42

به کمتر از جاری شدن مستمر زاینده‌رود راضی نمی‌شویم

 به کمتر از جاری شدن مستمر زاینده‌رود راضی نمی‌شویم

ایسنا/اصفهان نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه موضوعات مربوط به آب را نمی‌توان براساس نقشه سیاسی و اداری مدیریت کرد، گفت: ما به کمتر از جاری شدن مستمر رودخانه راضی نمی‌شویم و این مطالبه کاملاً قانونی است.

عباس مقتدایی با حضور در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان که امروز (یکشنبه، ۲۸ آذرماه) برگزار شد، اظهار کرد: شورای ششم شهر اصفهان در مدت‌زمانی که فعالیت خود را شروع کرده نشان داده که می‌تواند فعال‌ترین شورای شهر در کشور باشد. طی این مدت ارتباطات خوبی در سطوح ملی و استانی بین پارلمان شهری و سایر مسئولان برقرار شده که نویدبخش اقدامات خوب این دوره از شورا خواهد بود.

وی با اشاره به پیگیری مشترک مجمع نمایندگان شهرستان اصفهان و شورای شهر پیرامون خبر باز شدن پلمپ سوخت مازوت نیروگاه‌ها به علت محدودیت مصرف گاز، گفت: این مطالبه‌گری موجب شده تاکنون این پلمپ شکسته نشود.

به گزارش ایسنا، نماینده مردم اصفهان در مجلس به پیگیری‌ها برای جاری شدن آب در رودخانه زاینده‌رود اشاره کرد و افزود: ارائه نامه هشت بندی از سوی رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست نشان می‌دهد که صدای مردم اصفهان شنیده‌ شده است. در بند سوم این نامه، سازمان محیط‌زیست تأکید کرده که عملیاتی شدن برنامه‌های پیش‌بینی شده در احیای زاینده‌رود و تالاب گاوخونی نیازمند متولی قدرتمند و مستقل است که باید تعیین شود.

مقتدایی با بیان اینکه خشکی زاینده‌رود به علت اجرا نشدن برخی مصوبات است، گفت: براساس نیاز امروز زاینده‌رود، باز شدن آب در بخش زیست‌محیطی که قانونی و شدنی است باید انجام شود. بارها گفته‌ام که ما به کمتر از جاری شدن مستمر رودخانه راضی نمی‌شویم و این مطالبه کاملاً قانونی است.

وی با اشاره به بررسی مسائل ۱۸۰ روستای اصفهان، اظهار کرد: نتایج این مطالعات نشان می‌دهد که درصد مشکلات حوزه آب در این روستاها نسبت به مسائل دیگر از جمله جاده و … بیشتر است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه نقشه سیاسی و اداری با نقشه جغرافیایی ما منطبق نیست، تأکید کرد: موضوعات مربوط به آب را نمی‌توان براساس نقشه سیاسی و اداری مدیریت کرد. حدود ۱۸ معضل پیرامون زاینده‌رود داریم، به‌جز بحث تأمین آب شرب و کشاورزی، کاهش درآمد، زمین خوردن صنعت گردشگری، آلودگی هوا، مشکلات حاشیه‌نشینی و رخ دادن مباحث امنیتی فقط چند مورد از این معضلات است.

وی خاطرنشان کرد: مجلس و دولت و مجامع صنفی برای حل مشکلات زاینده‌رود باید همفکری کنند تا اقدامات لازم برای حل این مشکلات به نتایج خوبی برسد. همچنین نظام کشف و شناسایی مسائل را باید با همراهی همه مسئولان پیش ببریم تا حد بالاتری از خدمات را به مردم ارائه کنیم.

مقتدایی با اشاره به دغدغه‌های اعضای شورای ششم شهر اصفهان، گفت: ریل اجرایی که قبلاً از مسیر خارج و باعث شده بود بار بر روی دوش بخش‌های نظارتی، امنیتی و تقنینی بیفتد، اکنون به مسیر اصلی برگشته است. در حال حاضر مدیران استان پذیرفته‌اند جریان آب یک موضوع مدیریتی تلقی می‌شود و در این زمینه قانون و مصوبه‌ای کم نداریم، اما اجرای قوانین و مصوبات کم است.

وی اظهار امیدواری کرد که با کمیته‌های شکل‌ گرفته در اصفهان و اقداماتی که در سطح ملی انجام می‌شود به افق پیش رو یعنی جاری شدن آب در زاینده‌رود دست پیدا کنیم.

نماینده اصفهان در مجلس با بیان اینکه هنوز زمان برای بودجه است، از اعضای شورای شهر اصفهان خواست تجربیات خود را متمرکز و یک نامه مشترک تنظیم کنند تا نکاتی که برای بودجه شهرها مدنظر دارند، توسط نمایندگان مجلس پیگیری شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *