اخبار 17

بُرساق، شیرینی سنتی لرستان

بُرساق، شیرینی سنتی لرستان

یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌ است.

اعظم گنجی در گفت  وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌های لرستان ، کرمانشاه ، ایلام  و همدان است.

وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه منبع: ايسنادرست می‌شود.

گنجی بیان کرد: در استان همدان تمامی مواد با هم مخلوط شده و ورز داده می‌شود سپس به شکل خمیر نازک درآمده و در آخر در روغن فراوان آن را سرخ می  کنند.

این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: در ایلام و لرستان برای تهیه این شیرینی همه مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت گلوله‌های مخروطی که همانند انگشتان جمع شده است درمی  آورند برای  همین به آن برساق می  گویند.

وی گفت: سپس خمیر آماده شده را در روغن سرخ و روی آن را با شکر تزیین می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *