بُرساق، شیرینی سنتی لرستان
یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نانها یا شیرینیهای سنتی استان است. اعظم گنجی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: بُرساق یکی از نانها یا شیرینیهای سنتی استانهای لرستان ، کرمانشاه ، ایلام و همدان است. وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه منبع: ايسنادرست میشود. گنجی بیان
یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نانها یا شیرینیهای سنتی استان است.
اعظم گنجی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان، اظهار کرد: بُرساق یکی از نانها یا شیرینیهای سنتی استانهای لرستان ، کرمانشاه ، ایلام و همدان است.
وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه منبع: ايسنادرست میشود.
گنجی بیان کرد: در استان همدان تمامی مواد با هم مخلوط شده و ورز داده میشود سپس به شکل خمیر نازک درآمده و در آخر در روغن فراوان آن را سرخ می کنند.
این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: در ایلام و لرستان برای تهیه این شیرینی همه مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت گلولههای مخروطی که همانند انگشتان جمع شده است درمی آورند برای همین به آن برساق می گویند.
وی گفت: سپس خمیر آماده شده را در روغن سرخ و روی آن را با شکر تزیین میکنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0