بیشترین بازماندگان از تحصیل، دانشآموزان اول ابتدایی هستند
ایسنا/قزوین معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش گفت: سال گذشته در دوره ابتدایی ۲۱۰ هزار بازمانده از تحصیل داشتیم که نسبت به سال قبل از آن افزایش داشت، از طرفی اکثر بازماندگان از تحصیل مربوط به دانش آموزان پایه اول ابتدایی هستند که خانوادهها به خاطر نگرانی از کرونا اجازه ندادند دانش آموزان ثبتنام کنند. رضوان حکیم
ایسنا/قزوین معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش گفت: سال گذشته در دوره ابتدایی ۲۱۰ هزار بازمانده از تحصیل داشتیم که نسبت به سال قبل از آن افزایش داشت، از طرفی اکثر بازماندگان از تحصیل مربوط به دانش آموزان پایه اول ابتدایی هستند که خانوادهها به خاطر نگرانی از کرونا اجازه ندادند دانش آموزان ثبتنام کنند.
رضوان حکیم زاده در نشست خبری که امروز ۱۳ دی ماه در آموزشوپرورش استان قزوین، برگزار شد، تصریح کرد: با شیوع کرونا و مجازی شدن مدارس، از جهت تربیتی و آموزشی دچار چالش جدی شدیم که برخی از آنها در کوتاهمدت قابل رصد است و برخی نیز تأثیر بلندمدتی میگذارد، از طرفی ما جزو معدود کشورهایی هستیم که به خاطر ناهماهنگیهای موجود آموزش مجازی طولانیمدت داشتیم.
وی افزود: در حوزه افت تحصیلی، نمرات دانش آموزان دوره ابتدایی سال گذشته را با ۲ سال قبل از کرونا مقایسه کردیم که طی آن درصد دانشآموزان اول ابتدایی در درس فارسی که «خیلی خوب» کسب کردند ۱۰ درصد کاهش پیداکرده است، همچنین درصد نمرات «قابلقبول» و «نیاز به تلاش بیشتر» در دروس فارسی، ریاضی و علوم افزایش پیداکرده است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش اظهار کرد: برای این دانشآموزان دورههای آموزشی برگزار کردیم و از ظرفیت دانشجو معلم و معلم داوطلب استفاده کردیم، بعد از بازگشایی مدارس طبق گزارشها متوجه شدیم دانش آموزان ابتدایی کلاس دوم و سوم در مهارت نوشتن و یادگیری، مهارت کافی ندارند، بنابراین برای جبران و تثبیت یادگیری برنامه آموزشی بعد از ارزشیابی نوبت اول تا اردیبهشتماه برگزار میشود و برای افت تحصیلی برنامه منظمی خواهیم داشت.
وی تأکید کرد: وزیر آموزشوپرورش تأکید بر جذب اولویت تخصیص منابع دوران ابتدایی دارد و در سال جاری تمام مجوزهای استخدام مربوط به دوره ابتدایی خواهد بود، این گام خوبی در حوزه نیروی انسانی است و به نفع دانش آموزان است، اگرچه ما ازنظر ظاهری با کمبود نیرو روبهرو نیستیم اما افزایش معلمان متخصص به کیفیت آموزش کمک میکند.
حکیم زاده با اشاره به دانش آموزان بازمانده از تحصیل خاطرنشان کرد: سال گذشته در دوره ابتدایی ۲۱۰ هزار بازمانده از تحصیل داشتیم که نسبت به سال قبل از آن افزایش داشته است، از طرفی اکثر بازماندگان از تحصیل مربوط به دانش آموزان پایه اول ابتدایی هستند که خانوادهها به خاطر نگرانی از کرونا اجازه ندادند دانش آموزان ثبتنام کنند.
وی یادآور شد: در سال جاری نیز کودکان ۷ سال تمام زیادی داشتیم که در دوره اول ثبتنام نکردیم، طبق آمار ثبتاحوال در سال جاری باید یکمیلیون و ۵۴۶ هزار نفر در کلاس اول ثبتنام میکردند اما یکمیلیون و ۷۲۵ هزار نفر ثبتنام کردند و شاهد افزایش ۱۱۰ درصدی هستیم درواقع اغلب آنهایی که سال گذشته ثبتنام نکرده بودند امسال ثبتنام کردند، استان قزوین نیز ازنظر نرخ پوشش جزو استانهای پیشتاز است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش بیان کرد: طبق بررسیهای میدانی صورت گرفته رعایت پروتکلهای بهداشتی در محیط مدرسه بیشتر از هر مکانی است، برخلاف اینکه شایع شده بود در مدارس کودکان پروتکلها را رعایت نمیکنند اما بچهها در سنی هستند که رفتارها را یاد میگیرند و میتوانیم در این دوره در حوزه سواد سلامت سرمایهگذاری کنیم.
وی یادآور شد: ما جزو کشورهایی هستیم که سختگیرانهترین پروتکلها در آن اجرا میشود، پنج موج کرونا زمانی اتفاق افتاد که مدارس تعطیل بودند و بازگشایی مدارس تأثیری در افزایش نداشتند، در دوره ابتدایی کودکان بهخوبی پروتکلها را رعایت میکنند و مدرسه جزو امنترین مکانها است.
رضوانی یادآور شد: دیگر زمان آن رسیده است که میزان حضور دانش آموزان در مدارس افزایش پیدا کند، از خانوادهها میخواهیم که اجازه دهند دانش آموزان روزهای بیشتری در مدرسه باشند، اگر در این سن فرصت در کنار هم بودن را از آنها بگیریم ممکن است مهارتهای ارتباطی مانند دوستیابی و چگونگی برقراری ارتباط در این کودکان تقویت نشود.
انتهای پیام
برچسب ها :آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش ، آموزشوپرورش ، ابتدایی وزیر آموزشوپرورش ، اول ابتدایی ، دانشآموزان ، دانشآموزان اول ابتدایی ، رضوان حکیم زاده ، قزوین ، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزشوپرورش ، وزیر آموزشوپرورش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0