نتایج تحقیقات در دانشگاه براون آمریکا نشان میدهد، تعداد نظامیان آمریکایی که از سال ۲۰۰۱ دست به خودکشی زدهاند، بیش از ۳۰ هزار تن است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، این تحقیق نشان میدهد که جنگ علیه ترور آمریکا که بعد از حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱ به راه افتاد، به خودکشی ۳۰ هزار و ۱۷۷ نظامی آمریکایی منجر شده است و این آمار برای حین نامنویسی برای خدمت یا بعد از خدمت آنهاست.
توماس هووارد سوت، نگارنده این تحقق با انجام مقایسه تاکید کرد که از آن زمان تنها ۷۰۵۷ مورد مرگ حین نبرد در ارتش آمریکا ثبت شده است.
در این مطالعه تاکید شد که آمار خودکشی نظامیان آمریکایی ممکن است بالاتر هم باشد چرا که وزارت کهنه سربازان که مساله خودکشی را در میان نیروها پیگیری میکند، به اتفاقات رخ داده برای نیروهای ذخیره ارتش یا نیروهای گارد ملی که اغلب در فوریت ها به کار گرفته میشوند، توجهی ندارد.
تحقیق مذکور تاکید دارد که با وجود کاهش عملیاتهای جنگی در افغانستان، نرخ خودکشی در میان نظامیان در سالهای اخیر افزایش نشان داده است.
تعداد تلفات نظامیان آمریکایی از ۲۰۰۷ به شکل چشمگیری کاهش نشان میدهد اما تعداد خودکشی نظامیان در ۲۰۱۲ به اوج خود رسید و در سه سال گذشته هم بدترین میزان خودکشی متوالی سال به سال در میان نیروهای فعال از سال ۲۰۰۱ تاکنون مشاهده شده است.
محقق دانشگاه براون میگوید هیچ عاملی را نمیتوان علت خودکشی دانست، جز اینکه تکههای پازل را کنار هم گذاشت و تنها از طریق آن مساله را درک کرد. اما او به افزایش استفاده از بمبهای از راه دور اشاره کرد که صدمات مغزی شدیدی به همراه میآورند.
او همچنین گفت که پیشرفتهای پزشکی به نظامیان آمریکایی اجازه میدهد به میادین نبرد بازگردند، آن هم با وجود لطمات مغزی که میتواند منجر به خودکشی شود.
براساس این مطالعه، نرخ بالای خودکشی عوامل متعددی دارد که “برخی ذات نبرد در جنگ است و برخی منحصر به چارچوب جنگ علیه ترور آمریکاست.” در این تحقیق آمده است: تا حدی، آنها به دلیل خطرات مشترک در داخل هر جنگی هستند؛ قرار گرفتن در معرض آسیبهای روحی، استرس، فرهنگ نظامی و آموزش، دسترسی مستمر به اسلحه و دشواری ورود دوباره به زندگی غیرنظامی.
منبع:ایسنا