تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 9 دسامبر 2021 - 10:11
کد خبر : 155347

بیماران سرطانی در سایه سرد بی توجهی

بیماران سرطانی در سایه سرد بی توجهی

معاون موسسه بنیاد بیماران خاص استان همدان از تحت پوشش قراردادن  7 هزار و 500 بیمار خاص و صعب‌العلاج خبر داد. مجید زرین فر در گفت و گو با ایسنا، منطقه همدان، در تشریح فعالیت این بنیاد، بیان کرد: در گذشته بنیاد حمایت از بیماران خاص، تمامی بیماری‌ها را تحت پوشش و حمایت خود قرار می‌داد

معاون موسسه بنیاد بیماران خاص استان همدان از تحت پوشش قراردادن  7 هزار و 500 بیمار خاص و صعب‌العلاج خبر داد.

مجید زرین فر در گفت و گو با ایسنا، منطقه همدان، در تشریح فعالیت این بنیاد، بیان کرد: در گذشته بنیاد حمایت از بیماران خاص، تمامی بیماری‌ها را تحت پوشش و حمایت خود قرار می‌داد اما امروزه به دلیل تعدد در بیماری‌ها و ایجاد انجمن‌های جداگانه برای حمایت از بیماران مربوطه،  این بنیاد تنها بیماری‌های صعب‌العلاجی مانند سرطان، دیابت، هپاتیت و صرع را تحت حمایت و رسیدگی خود قرار داده است.

وی از وجود 3 هزار و 500 بیمار سرطانی در استان همدان خبرداد و گفت: بیماران سرطانی بیشترین اعضای تحت حمایت این بنیاد را شامل می‌شوند؛ شیوع انواع سرطان در استان‌ها، متفاوت است از این رو سرطان سینه، خون و روده به ترتیب از شایع ترین نوع این بیماری در بین هم استانی‌ها است.

زرین فر با بیان اینکه هزینه تنها یک دوره درمانی بیماران عضو این بنیاد 5 تا 50 میلیون تومان بسته به تعداد جلسات درمان متغیر است، مطرح کرد: متاسفانه بیمه ها حمایت مناسبی را از این بیماران نمی کنند؛ این به شکلی است که در بیشتر مراکز درمانی از پذیرش دفترچه بیمه آنها امتناع کرده و هزینه‌های سنگینی را بر بیماران متحمل می‌شوند؛ این درحالیست که 60 درصد بیماران عضو این بنیاد، روستائیانی هستند که توان مالی ضعیفی را دارند.

وی با بیان اینکه بیمه سلامت هیچ کمکی به هزینه درمان بیماران این بنیاد نمی‌کند، عنوان کرد: بیمارانی که دفترچه بیمه تامین اجتماعی و یا نیروهای مسلح را دارند به نسبت از شرایط درمانی بهتری برخورد دار هستند.

معاون موسسه بنیاد بیمارن خاص استان همدان با اشاره به وجود مراکز درمانی رایگان برای بیماران عضو این بنیاد، افزود: هزینه درمان بیماران خاص در برخی از استان‌ها همانند زنجان رایگان است؛ این درحالیست که در استان همدان تنها یک مرکز درمانی ( درمانگاه مهدیه ) درصدی از هزینه رادیوتراپی و پرتودرمانی را به بیماران عضو این بنیاد تخفیف می‌دهد.

زرین فر در رابطه با تامین داروهای مورد نیاز بیماران خاص و صعب العلاج نیز، اظهار کرد: درحال حاضر تامین و کمک به خرید داروهای موردنیاز بیماران توسط سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد؛ بیماران می‌توانند با مراجعه به داروخانه بهزیستی استان همدان و یا 13 آبان تهران پس از خرید داروی موردنیاز و دریافت رسید، آن‌را به منظور بازپس گیری درصدی از پول پرداخت شده به سازمان غذا و دارو تحویل دهند.

زرین فر با بیان اینکه انجام تمامی آزمایش‌های بیماران این بنیاد به صورت رایگان صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: به زودی در طی قراردادی انجام سونوگرافی برای این دسته از بیمارن نیز به صورت رایگان امکان پذیر می‌شود.

وی حمایت دولت از بنیاد بیماران خاص را بسته به شرایط اقتصادی، مقطعی دانست و گفت: دوسال گذشته با بودجه  ارائه شده و حمایت مناسب  ازسوی دولت، خرید تمامی داروهای مورد نیاز بیماران در استان به صورت رایگان انجام می‌شد؛ اما در حال حاضر با توجه به تحریم‌های موجود و شرایط اقتصادی ، داروی مورد نیاز بیماران این بنیاد یا موجود نیست و یا بیماران باید به ناچار  از بازار سیاه آن‌ها را خریداری کنند.

زرین فر با اشاره به نقش بسیار مثبت خیرین در رفع مشکلات درمانی بیماران این بنیاد، تصریح کرد: 30 تا 40 درصد هزینه بیماران به صورت نقدی توسط خیرین تامین می‌شود؛ برخی از خیرین نیز با کمک های غیرنقدی مانند ویزیت رایگان و یا تخفیف دهی برخی از امکانات درمانی باعث تسهیل درمان این دسته از هم استانی های خود می‌شوند.

معاون موسسه بنیاد بیماران خاص استان همدان هزینه درمان کودکان سرطانی را در سراسر ایران رایگان خواند و اظهار کرد: کودکان سرطانی ایران همواره زیر نظر موسسه محک به درمان خود مشغول هستند؛ این موسسه در سطح جهانی نیز شناخته شده و از سراسر دنیا کمک‌های نقدی قابل توجهی به حساب این موسسه واریز می‌شود از این رو تمامی هزینه های درمانی کودکان بیمار رایگان است.

زرین فر با بیان اینکه بیماری پرهزینه سرطان هنوز ازسوی دولت جزء بیماری های خاص قرار نگرفته است، مطرح کرد: متاسفانه سرطان به عنوان یک بیماری صعب‌العلاج شناخته می‌شود؛ این درحالیست که بیماری های خاص از حمایت مالی و درمانی بیشتری برخوردار هستند؛ بیماران خاص می‌توانند داروهای مورد نیاز خود را رایگان تهیه کنند اما بیماران سرطانی باوجود هزینه های سنگین تهیه دارو و مراکز درمانی همچنان جزء این دسته از بیماری ها قرار نگرفته اند.منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.