تأکید بر نقش انقلاب اسلامی در شکل گیری تمدن نوین اسلامی
رایزنی فرهنگی ایران در تایلند، هماندیشی تبیین مؤلفههای تمدن نوین اسلامی را به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر برگزار کرد. به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به همت رایزنی فرهنگی ایران در تایلند و با همکاری دفتر
رایزنی فرهنگی ایران در تایلند، هماندیشی تبیین مؤلفههای تمدن نوین اسلامی را به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر برگزار کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به همت رایزنی فرهنگی ایران در تایلند و با همکاری دفتر نمایندگی جامعةالمصطفی، هماندیشی تبیین مؤلفههای تمدن نوین اسلامی در تایلند برگزار شد.
در این هماندیشی، جمعی از علما و صاحبنظران مسلمان تایلند به بحث و تبادل نظر پیرامون تمدن نوین اسلامی بر مبنای بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای(مدظله العالی) پرداختند.
مهدی حسنخانی، رایزن فرهنگی کشورمان در تایلند در سخنان افتتاحیه این هماندیشی با اشاره به آغاز فصل نوین تمدن اسلامی در عصر حاضر پس از انقلاب اسلامی ایران، افزود: ایام 42مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصت را مغتنم دانستیم تا بحث تمدن نوین اسلامی به عنوان یکی از دستاوردهای سازنده انقلاب اسلامی بر مبنای بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب در ارتباط با گام دوم انقلاب را در جمع اندیشمندان تایلندی به بحث و تبادل نظر بنشینیم تا از این طریق گسترش و تعمیم رو به تزاید گفتمان فرهنگی و تمدنی انقلاب اسلامی در جهان اسلام سهمی به سزا داشته باشیم.
وی در ادامه رخدادهای اخیر در امریکا و ناامیدی ملتها در تامین عدالت و امنیت و آرامش بشر معاصر و اساسا ناکارآمدی نظام لیبرال دموکراسی در رشد و تعالی حقیقی جامعه را یکی از ضرورتهای تبیین مؤلفههای تمدن نوین اسلامی در حال حاضر قلمداد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین سخاوتی، نماینده جامعةالمصطفی در تایلند نیز در سخنانی، به ذکر بخش مادی فرهنگ در مقام تعریف تمدن و مراحل پنج گانه شکل گیری تمدن نوین اسلامی از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) اشاره کرد.
وی همچنین، با نقد نظریه برخورد تمدنها که توسط ساموئل هانتیگتون مطرح شده است، تأکید کرد: ماهیت و مبنای تمدن نوین اسلامی از تعامل آرامش بخش تمدنها و زندگی در صلح و صفا برای سازندگی جامعه و سعادت بشر نشات میگیرد و بر فرهنگ انتظار و اعتقاد به منجی که از باورهای مشترک بین تمامی ادیان جهان از جمله تعالیم بودایی است، استوار میشود.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0