اخبار

تامین آب و برق و زمین؛ نیاز سرمایه‌گذاران در کرمانشاه

تامین آب و برق و زمین؛ نیاز سرمایه‌گذاران در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه آخرین وضعیت چند سرمایه گذاری در حال اجرا در استان که امسال و سال گذشته مجوز آنها صادر شده را تشریح کرد.

امیرحمزه حیدریان در جلسه ستاد سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه که امروز (۱۳ خرداد) برگزار شد، با اشاره‌ به مجموعه تولید پنل‌های خورشیدی با سرمایه‌گذاری آلمانی‌ها، عنوان کرد: مجوز سرمایه‌گذاری خارجی این پروژه سال گذشته صادر شد، اما اکنون تامین آب به مانع اصلی استارت پروژه تبدیل شده است.

وی نیاز آبی این طرح را  ۱۷ لیتر بر ثانیه عنوان کرد و گفت: حتی درخواست حفر چاه برای تامین آب این طرح را داشتند، اما تا کنون به نتیجه نرسیده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه خواستار همکاری شرکت آب منطقه‌ای برای تامین آب این واحد شد و اضافه کرد: محل احداث مجموعه تولید پنل‌های خورشیدی در منطقه سه‌راهی ‌بیاشوش است که در صورت بهره‌برداری رونق قابل توجهی در منطقه اورامانات ایجاد خواهد کرد.

حیدریان خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری این پروژه در چند فاز به ۳۵۰ میلیون یورو می‌رسد و فاز اول آن ۹۲ میلیون یورو سرمایه‌گذاری دارد.

به گفته این مسئول، واحد تولید پنل‌های خورشیدی در مرحله اول برای ۱۲۵۰ نفر اشتغالزایی مستقیم دارد که در نهایت در سه شیفت به بیش از سه هزار نفر خواهد رسید.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه اظهار کرد: این پروژه یکی از سرمایه‌گذاری‌های به روز دنیا است و ظرف دو سال نیاز داخل را تامین می‌کند و پس از آن بعد صادراتی و ارزآوری هم خواهد داشت.

حیدریان در ادامه از آخرین وضعیت مجموعه عظیم فولاد اطلس گستر( ذوب آهن سنقر) یاد کرد و گفت: این مجموعه هم نیاز به ۱۴ مگاوات برق دارد، اما از محل پست برق تا پروژه باید خط انتقال کشیده شود که هزینه آن برای سرمایه‌گذار زیاد است و تقاضای حمایت دارد.

وی افزود: این پروژه دو بخش ذوب و نورد دارد که دو فاز ذوب و چهار فاز نورد به ترتیب با مجموع ظرفیت‌ ۲۰۰ هزار تن و ۷۰۰ هزار تن برای آن در نظر گرفته شده است.

به گفته مدیرکل امور اقتصادی و استان کرمانشاه سرمایه‌گذاری این پروژه در مجموع ۵۰۰ میلیارد تومان و در فاز اول ۴۰ میلیارد تومان است.

وی گفت: اگر مشکل برق این طرح تامین شود، فاز اول آن ظرف مدت ۹ ماه به بهره‌برداری خواهد رسید و برای ۸۰ نفر اشتغالزایی دارد.

پروژه سرمایه‌گذاری دیگری که حیدریان از آن یاد کرد شرکت پارس مهر آریان در زمینه فرآوری و بسته‌بندی روده و احشا دام بود که با سرمایه‌گذاری آلمانی‌ها اجرا خواهد شد.

وی سرمایه‌گذاری این طرح را نیز یک میلیون یورو با اشتغالزایی ۱۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: بر اساس تاکید دامپزشکی این پروژه باید در نزدیکی کشتارگاه احداث شود، اما هیچکدام از دو کشتارگاه کرمانشاه علی‌رغم رایزنی‌های انجام شده در این زمینه همکاری نکردند.

حیدریان خواستار همکاری دستگاه‌ها برای تعیین تکلیف زمین این طرح شد و گفت: سرمایه‌گذار پروژه واقعا برای تامین زمین خسته شده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *