تامین ۸۰ درصدی گیتهای الکترونیکی تردد از سوی دانش بنیان ها
یکی از شرکتهای دانش بنیان با بومی سازی فناوری گیتهای الکترونیکی تردد توانسته است پاسخگوی ۸۰ درصدی نیاز شرکتها و سازمانها باشد.
به گزارش ایسنا، ساسان محمودی، مدیر عامل یکی از شرکتهای دانشبنیان، گیتهای عبوری را مجموعهای متشکل از پیوند چندین فناوری پیچیده دانست و گفت: وقتی فردی برای تردد مقابل این گیتها قرار میگیرد، بیش از ۷۰هزار سطر برنامه آن در کسری از ثانیه اجرا میشود تا این تردد بدون هیچ چالش و مشکلی باشد.
وی از طراحی و ساخت این گیتها در این شرکت خبر داد و افزود: طراحی و تولید سیستم کامل متشکل از تمامی اجزای زنجیره این فناوری شامل قطعههای مکانیکی، سختافزاری و نرمافزاری از توانمندیهای این مجموعه دانش بنیان است و محصول دانشبنیان ایرانساخت ما توانسته نیازهای حوزه حمل و نقل شهری، ادارات دولتی، بخش های امنیتی، اماکن ورزشی و سرگرمی را تامین کند.
محمودی، تولید گیتهای اسلایدینگ را یکی از مهمترین دستاوردهای فناوران این شرکت دانشبنیان عنوان کرد و یادآور شد: هنگامی که از کنار این دستگاهها عبور میکنیم، چندین بخش سختافزاری و نرمافزاری با یکدیگر همکاری میکنند تا ضمن تشخیص دقیق، باز شدن گیت و عبور به سادهترین شکل ممکن اتفاق بیفتد.
وی تاکید کرد: ظرفیت تولید سالانه ۱۰هزار نمونه از گیتهای عبوری است که خوشبختانه پاسخگوی ۸۰ درصد از نیاز کشور است. این ظرفیت وجود دارد که این محصول دستکم در بازار کشورهای همسایه به فروش برسد.
محمودی اضافه کرد: این دستگاه، لحظه به لحظه ترددها را ثبت و تحلیل میکند و با تشخیص دقیق موقعیت فرد در محل عبور، به کمک حسگرهای دقیق از بسته شدن نابهنگام شیشه، بروز تخلفاتی مانند عبور دو یا چند نفر به طور همزمان یا تردد از سمت مخالف جلوگیری میکند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، در حال حاضر ۲۰ نفر به طور مستقیم در این شرکت فعالیت میکنند، اما به صورت غیر مستقیم برای بیش از ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است و این ظرفیت وجود دارد که با توسعه خط تولید و تامین نیازهای فناورانه در داخل این شرکت، ضمن کاهش خطراتی مانند به سرقت رفتن فناوری تولید و اطلاعات، هزینه تمام شده محصول کاهش یابد و برای تعداد بیشتری اشتغال مستقیم ایجاد شود.
منبع:ایسنا