اخبار 46

تبدیل ایده به درآمد در رویداد استارت‌اپی شتاب سنگ

تبدیل ایده به درآمد در رویداد استارت‌اپی شتاب سنگ

ایسنا/اصفهان دبیر اجرایی رویداد شتاب تولید و فراوری سنگ گفت: ایده‌های پذیرفته شده در رویداد شتاب سنگ، با دادن مکان و تجهیزات لازم حمایت می‌شوند تا به محصول تبدیل شوند.

رضا فخریان در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام خبر برگزاری رویداد شتاب تولید و فرآوری سنگ، اظهار کرد: مرکز رشد خوشه فناوری های سنگ واقع در دانشگاه علمی کاربردی تیران، نخستین مرکز رشد تخصصی سنگ در ایران است. با توجه به مشکلات تمام صنایع از جمله صنایع سنگ، این رویداد استارت اپی به همت مرکز علمی و کاربردی تیران و کرون و به منظور رفع و بهبود مشکلات، تولید بیشتر و با کیفیت تر و صادرات بیشتر، برگزار می شود.

وی افزود: هدف اصلی این رویداد تبدیل دانش به پول است و اینکه دانش آموختگان بتوانند از دانش فنی، درآمد کسب کنند، همچنین در کنار آن مشکلات و معضلات صنعت نیز حل شود.

مدیر مرکز رشد خوشه فناوری سنگ با اشاره به علاقه مندی برخی سرمایه گذاران برای پذیرش ایده ها، اعلام کرد: ایده ها پس از پالایش توسط اساتید و داوران، در روز برگزاری همایش بررسی شده و ایده هایی که قابلیت ورود به مرکز رشد را داشته باشند، پذیرش می شوند.

فخریان محورهای رویداد شتاب را تولید و فرآوری سنگ، شامل تجاری سازی جهانی و افزایش صادرات، بسته بندی جدید جایگزین پالت های چوبی، تهیه محصولات سنگی با ارزش هنری، افزایش بهره وری در زنجیره تأمین تا فروش و ثروت آفرینی از ضایعات سنگ اعلام کرد و گفت: آخرین مهلت ارسال ایده ها به دبیرخانه همایش، تا ۲۷ بهمن ماه است.

دبیر اجرایی رویداد شتاب تولید و فراوری سنگ افزود: علاقه مندان می توانند آثار خود را به صورت ایده هایی که در زمینه صنعت سنگ باشد از طریق لینک  es.uast.ac.ir/fa/form/۳۲۱ ارسال کنند.

وی تأکید کرد: شرکت کنندگانی که ایده هایشان پذیرفته می شود، هسته های فناور مرکز رشد شده و به آنها مکان و تجهیزات مناسب داده می شود، همچنین از حمایت های مادی و معنوی برخوردار می شوند تا ایده‌شان به محصول تبدیل شود.

فخریان با اشاره به اینکه امکان ارائه ایده ها در زمینه های گوناگون فراهم است، گفت: ایده ها می توانند شامل ساخت یک قطعه یا دستگاه، یک محصول جدید و یا خدمات جدید باشند. شرکت کنندگان می توانند خدمات جدید مانند بازاریابی شبکه ای، تولید اپ های گوناگون برای فروش بیشتر و… را نیز ارائه دهند.

وی اضافه کرد: علاقه مندان می توانند برای مدیریت نیز ایده هایی داشته باشند که مسائل مدیریتی را حل کند و منجر به تولید بیشتر و ضایعات کمتر شود.

دبیر اجرایی رویداد شتاب تولید و فراوری سنگ، با اشاره به برگزاری این رویداد در تاریخ ۲۹ بهمن، خاطرنشان کرد: به دلیل شیوع  ویروس کرونا این رویداد به صورت مجازی برگزار می شود و علاقه مندان می توانند با استفاده از لینک skyroom.online/ch/hamidaslani/rt در رویداد شرکت کنند.

مدیر مرکز رشد خوشه فناوری سنگ، با یاد آوری اینکه در صنعت سنگ، اکتشاف و استخراج معدن، فراوری، فروش، نصب و نگهداری و به خصوص نگهداری از سنگ های تزیینی مورد توجه است، مطرح کرد: ضایعات سنگ در معدن و کارخانه زیاد و اجتناب ناپذیر است، اما می توان از ضایعات استفاده کرد، آن را کاهش داد و یا بهینه کرد. به علاوه اینکه برای صادرات، سنگ ها با چوب پالت بندی می شوند. از یک طرف قیمت چوب بالا رفته و از طرف دیگر با کمبود چوب مواجه هستیم بنابراین می توان ایده های مناسبی در این زمینه ارائه کرد.

فخریان، رویداد استارتاپ تولید و فراوری سنگ را یک رویداد بین رشته ای دانست و گفت: مخاطبان این رویداد، دانش آموختگان رشته های معدن، مکانیک، صنایع، شیمی، مدیریت، حسابداری و… رشته های مرتبط هستند.

وی با بیان اینکه ایران، بیشترین تنوع سنگ را دارد و جزء ۱۰ کشور اول در زمینه ذخایر معدنی است، خاطر نشان کرد: خیلی از این سنگ ها خاص ایران است و در جای دیگری یافت نمی شود، اما در دنیا شناخته نشده و علاقه مندان می توانند برای معرفی این منابع به دیگر کشورها ایده بدهند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *