در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی در غزه، ساختمان متعلق به شبکه خبری الجزیره، خبرگزاری آسوشیتدپرس و میدل ایست آی تخریب شد.
به گزارش ایسنا به نقل از ورایتی، رژیم صهیونیستی در ادامه حملات هوایی به سرزمین های اشغالی، ساختمانی را در غزه هدف قرار داد که محل فعالیت خبرگزاری آسوشیدپرس، شبکه خبری الجزیره و پایگاه خبری میدل ایست آی است.
ابن حمله در جریان ششمین روز درگیری میان نیروهای مقاومت حماس و رژیم صهیونیستی روی داده است و گفته می شود پیش از هدف قرار گرفتن برج الجلا که دفتر این سه پایگاه خبری است و همچنین منازل مسکونی در آن واقع شده است، دستور تخلیه آن صادر شده بود.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرده سه موشک سنگین با اصابت به این ساختمان ۱۲ طبقه آن را به طور کلی تخریب کرده است.
ویدئویی منتشرشده از سوی پایگاه خبری «میدل ایست آی» نشان می دهد «ابم حسام» مالک برج الجلا در حال درخواست تلفنی از مقامات صهیونیستی است تا اجازه دهند خبرنگاران پیش از اصابت موشک وارد ساختمان شوند تا وسایل و مدارک خود را بردارند اما این درخواست در نهایت مورد پذیرش قرار نمی گیرد.
آسوشیتدپرس از ۱۵ سال گذشته در آخرین طبقه برج الجلا فعالیت می کرد و درگیری های میان نیروهای مقاومت غزه و رژیم صهیونیستی از جمله جنگ های سال ۲۰۰۴ و ۲۰۰۹ را پوشش داده است.
«گری پروت» مدیرعامل خبرگزاری آسوشیتدپرس در بیانیه ای اعلام کرد: «از این که ارتش رژیم صهیونیستی ساختمان محل فعالیت این خبرگزاری و چند پایگاه خبری دیگر را هدف موشک قرار داده و تخریب کرده، بسیار شوکه شده ام. آنها از مدت های پیش از محل دفتر ما آگاه بودند و می دانستند که خبرنگاران و روزنامه نگاران در آنجا هستند. ما تنها یک هشدار دریافت کردیم که ساختمان موشک خواهد خورد. خواهان اطلاعات دقیق از دولت رژیم صهیونیستی و وزارت امور خارجه آمریکا در این باره هستیم. خطر از بیخ گوشمان گذشت. چندین و چند نفر از خبرنگاران در ساختمان حاضر بودند و خوشبختانه توانستند به موقع آن را ترک کنند. به دلیل آنچه امروز اینجا اتفاق افتاد، مردم دنیا درباره آنچه در غزه در حال روی دادن است کمتر خواهند دانست».
شبکه الجزیره نیز در بیانیه ای جداگانه حمله موشکی و تخریب دفتر این مجموعه را به شدیدترین شکل ممکن محکوم کرد.
دکتر «مصطفی سوگ» مدیر عامل شبکه رسانه ای الجزیره گفت: «از جامعه جهانی می خواهیم این اقدامات وحشیانه و هدف قرار دادن روزنامه نگاران را محکوم کنند و خواستار اقدام سریع بین المللی برای جلوگیری از حمله عامدانه اسرائیل به خبرنگاران و نهادهای خبری هستیم. هدف از این جرایم زشت، ساکت کردن رسانه ها و پنهان کردن کشتار ناگفته و رنج و مردم غزه است. این اقدام در تخریب ساختمان نهادهای خبری، نقض صریح حقوق بشر است و از لحاظ بین المللی یک جنایت جنگی محسوب می شود».
کمیته حفاظت از خبرنگاران (CPJ) در نیویورک به سرعت به این اتفاق واکنش نشان داد و آن را هدف قرار دادن آزادی بیان توصیف و خاطرنشان کرد تخریب ساختمانی که سالهاست به عنوان محل فعالیت رسانه ها شناخته می شود حاکی از آن است که ارتش اسرائیل به صورت عامدانه با هدف قرار دادن رسانه ها در تلاش برای ایجاد اخلال در پوشش رنج انسانی است که در غزه در حال روی دادن است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا