تخریب ۲۶ ساختمان غیرمجاز در رشت
ایسنا/گیلان فرماندار رشت از تخریب ۲۶ ساختمان غیرمجاز در مناطق مختلف شهری و روستایی این شهرستان در دو ماه گذشته خبر داد.
علی فتح اللهی در جلسه کارگروه پیگیری تخلفات ساختمانی شهرستان رشت از اتخاذ تدابیر قانونی و لازم برای مقابله جدی با هرگونه تعرض به زمینهای خارج از طرحهای هادی روستایی، حریم راهها و معابر و همچنین ساختوسازهای بدون مجوز و غیرقانونی در حریم شهرها خبر داد و گفت: در حال حاضر تمامی هماهنگیهای بین بخشی در حوزه اجرا، قضا و انتظامی شهرستان رشت برای برخورد با تخلفات ساختمانی و ساخت و سازهای غیر مجاز به عمل آمده و مقابله با هرگونه تخلف در این حوزه جدی است.
وی با بیان اینکه در دو ماه گذشته ۱۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در حریم شهرها و ۱۶ مورد تعرض به حریم راههای روستایی و ساخت و سازهای خارج از طرحهای هادی در مناطق مختلف شهرستان رشت تخریب شده است، افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰ مورد تخلف و تعرض زمینهای حوزه جهاد کشاورزی در شهرستان رشت مراحل قانونی و قضایی لازم برای اعمال قانون را طی میکند و به زودی با همکاری مجموعه دستگاهها و نهادهای دست اندر کار تخریب و مقابله با این تخلفات آغاز میشود.
فرماندار رشت ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیتهای قانونی جهت تشکیل پلیس ساختمان در بخشهای شهرستان، افزود: با شکل گیری این پلیس روند پیگیری و رصد تخلفات ساختمانی از بدو اقدام عملی و زمینه تخلف از بدو امر پیشگیری میشود.
وی ادامه داد: در زمان مشاهده تغییر کاربری و ساخت و سازها تنها نباید با مالک برخورد کرد بلکه در این زمینه شهرداری، دهیاری، مهندس ناظر نیز باید پاسخگو باشند که با توجه به حساسیت موضوع چگونه این اتفاق رخ داده است.
فتحاللهی با اشاره به اینکه شرایط سخت زندگی و درآمد اندک سبب شده تا کشاورزان زمینهای خود را بفروشند و متاسفانه به عنوان مسئول هیچ تضمینی به کشاورزان برای مقاومت در برابر وسوسه سودجویان ندادهایم، گفت: باید این تضمینها داده شود تا کشاورز انگیزهای برای فروش زمین خود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه اقدامات انجام گرفته تاکنون ارزش افزوده خاصی نصیب کشاورزان نکرده است، افزود: کشاورزی نمیتواند منبع درآمدی خوبی برای افراد باشد نیازمند تلاشهای بیشتر برای افزایش ارزش افزوده به محصولات کشاورزی هستیم.
فرماندار رشت با اشاره به ضرورت فراهم کردن شرایط کار برای کشاورز و کاهش مشکلات این عرصه خاطرنشان کرد: در مجلس شورای اسلامی و حوزه قانونگذاری میبایست شرایطی فراهم شود تا انگیزه فروش زمین در کشاورز از بین برود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا