ایسنا/هرمزگان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: کمپینی با حضور تمامی شرکای برنامه جهت کنترل شیوع انتشار پشه آئدس با استفاده از دو رویکرد جلب مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی و با مدیریت محله محور شکل خواهد گرفت.
دکتر محمود حسین پور در گفت و گو با ایسنا، افزود: تهیه نقشه نقاط پرخطر استان و انجام مراقبت در شعاع ۵۰۰ متری کلیه مبادی ورودی های استان و اقدامات تشدید یافته حشره شناسی در کل شهربندرعباس در محله های مختلف با هدف صید بیشتر صورت گرفته است.
وی اظهار کرد: پشه آئدس مهاجم می تواند بیماری های تب دانگ را انتقال دهد پس باید بیماریهای ناشی از این پشه را جدی گرفت. انجام مراقبت صحیح حشره شناسی می تواند در صورت ورود پشه ناقل باعث کشف سریع بیماری شود بنابراین مراقبت تلفیقی انسانی و حشره شناسی به موازات همدیگر باید اجرا شود.
حسین پور عنوان کرد: باتوجه به اینکه محل زندگی این پشه در میان زباله ها و لاستیکهای بلااستفاده و فرسوده و آبهای راکد است، میطلبد شهرداریها و سایر متولیان اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهند، در این راستا از تمامی ظرفیت ها و همکاری بین بخشی دیگر ارگان ها استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: کمپینی با حضور تمامی شرکای برنامه جهت کنترل شیوع انتشار پشه آئدس با استفاده از دو رویکرد جلب مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی و با مدیریت محله محور انجام شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: در این برنامه میتوان از ظرفیت رابطین سلامت محله و سفیران سلامت و رابطین ادارات که نقش مهمی در اجرای بسیاری از برنامه های بهداشتی دارند استفاده کرد.
انتهای پیام