تعطیلی، تنها راه کنترل کرونا در خوزستان/ خیابان‌های اهواز یکی پس از دیگری خاموش می‌شوند


تعطیلی، تنها راه کنترل کرونا در خوزستان/ خیابان‌های اهواز یکی پس از دیگری خاموش می‌شوند

ایسنا/خوزستان با گذشت بیش از ۱۰ روز از اعلام خیز کرونا در خوزستان، بنا به اعلام وزارت بهداشت و به گفته مسئولان بهداشتی و درمانی استان خوزستان، همچنان روند مراجعات به مراکز بهداشتی و درمانی در خوزستان افزایشی است و بیمارستان‌های اهواز با کمبود کادر پرستاری و درمانی مواجه شده‌اند.

با وجود اعلام محدودیت‌های شدید و منع تردد بین شهری در خوزستان و مسدود شدن ورودی‌ها و خروجی‌های استان و جلوگیری از خروج خوزستانی‌ها، همچنان پیشنهاد قرنطینه و تعطیلی گسترده در خوزستان از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا پذیرفته نشده است.

به گزارش ایسنا، این در حالی است که رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مجمع نمایندگان خوزستان از ارسال دوباره درخواست قرنطینه خوزستان به ستاد ملی خبر داده‌اند.

با حضور استاندار انجام شد؛

بررسی آخرین وضعیت بیماری و اقدامات قرارگاه عملیاتی در خوزستان

رئیس مرکز بهداشت خوزستان از ارائه گزارش آخرین وضعیت بیماری در سطح استان و اقدامات قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد استانی مدیریت کرونا، به استاندار خوزستان خبر داد.

دکتر سید محمد علوی در گفت‌گو با ایسنا اظهار کرد: در جلسه‌ای که عصر امروز (۷ اسفندماه) در مورد آخرین اقدامات قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد استانی مدیریت کرونا، در دفتر استاندار خوزستان برگزار شد؛ ابتدا از سوی آقای حیاتی معاون امنیتی انتظامی استاندار و فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی کرونا گزارشی از اقدامات انجام‌شده ارائه شد.

وی افزود: دکتر ابول‌نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز و دبیر ستاد استانی مدیریت کرونا نیز گزارش کاملی از وضعیت بیماری و ساماندهی مطلوب مدیریت بیماران بستری در بیمارستان و روند رو به ثابت شدن پیک بیماری و موفقیت‌های به دست آمده در ملایم کردن شیب تند بیماری دادند.

علوی تصریح کرد: گزارش کاملی نیز از سوی اینجانب از روند واکسیناسیون و آموزش بهداشت و ارتقای سواد سلامت و روند رو به رشد اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و برخی مشکلات اجرایی و اطلاع‌رسانی و تعهدات برخی سازمان‌ها ارائه شد. از دو پژوهش میدانی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تاثیرات آموزش بر سطح آگاهی عموم گزارشی ارائه شد.

وی افزود: استاندار خوزستان نیز دستور رفع مشکلات موجود را داده و این دستورات بلافاصله به سازمان‌های مربوطه ابلاغ شد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: صدور پیامک اطلاع‌رسانی توسط مخابرات نیز از مصوبات این جلسه بود.

در پنجمین روز و به منظور جلوگیری از تجمع؛

خیابان‌های اهواز یکی پس از دیگری خاموش می‌شوند

سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق اهواز از قطع برق بازارهای بزرگ و خیابان‌های پرتردد اهواز با دستور فرماندار اهواز، به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به منظور جلوگیری از تجمع خبر داد.

علیرضا شکرخدایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس دستور فرماندار اهواز، برق بازار مرکزی اهواز، برق بازارچه انتهایی ملی راه، بازار عامری و بازار کیان به دلیل عدم رعایت پروتکل‌ها و هشدارهای بهداشتی، از ساعت ۱۹ امروز (۷ اسفندماه) قطع شد.

وی افزود: بر اساس این دستور، برق خیابان‌های سلمان فارسی، امام، طالقانی، السادات، کاوه، خوانساری، موسوی، علم الهدی، ادهم و خیابان‌های فرعی این خیابان‌ها، بازارچه انتهایی خیابان ملی راه، بلوار آیت‌الله بهبهانی، بازار عامری و همچنین بازار کیان اهواز قطع شد.

شکرخدایی عنوان کرد: این تصمیم بر اساس دستور فرماندار اهواز و به منظور رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل های ستاد استانی کرونا اجرایی شد تا شاهد تجمع مردم در این مناطق نباشیم.

وی افزود: این قطعی برق برای پنجمین روز پیاپی است که در بازارهای پرتردد اهواز اعمال می‌شود.

رئیس علوم پزشکی اهواز خبر داد

راه‌اندازی آزمایشگاه تست کرونا در نقاط صفر مرزی خوزستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان از نقاط صفر مرزی شلمچه و چذابه بازدید کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا خوزستان، دکتر فرهاد ابول‌نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و ولی‌اله حیاتی معاون امنیتی انتظامی استانداری و فرمانده قرارگاه پشتیبانی کرونا در خوزستان، از نقاط صفر مرزی شلمچه در خرمشهر و چذابه در دشت‌آزادگان بازدید کردند.

در این بازدید؛ ضمن حضور میدانی در نقاط مرزی، از نزدیک بر نحوه کنترل‌های ویژه بهداشتی درمانی نظارت شد.

ابول‌نژادیان در این بازدید از راه‌اندازی آزمایشگاه مجهز جهت تست تشخیص سریع کرونا در نقطه صفر مرزی خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بر اقدامات سختگیرانه در منع تردد افراد مشکوک به کرونا تاکید کرد.

معاون بهداشت علوم پزشکی اهواز خواستار شد

صنایع ثروتمند خوزستان به کمک طرح بیماریابی بیایند

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به نیاز نیروهای بهداشتی خوزستان برای پشتیبانی در بیماریابی گفت: در خوزستان ارگان‌ها و سازمان‌های ثروتمند زیادی مانند نفت و فولاد و پتروشیمی وجود دارد که می‌توانیم از کمک آن‌ها بهره‌مند شویم؛ برخی از صنایع و سازمان‌ها پای کار آمده‌اند اما کامل پای کار نیستند و برخی از این صنایع نیز اصلا پای کار نیامده‌اند.

دکتر سید محمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به لزوم کمک‌های بهداشتی به استان خوزستان در شرایط فعلی شیوع گسترده کرونا اظهار کرد: در خوزستان قطعا برای شناسایی بیماران به کیت‌های بیشتر نیاز داریم زیرا زمانی که بیماریابی افزایش یابد، برای تشخیص بیماران به کیت‌های تشخیصی بیشتری نیز نیاز است.

وی با اشاره به دیگر نیازهای نیروهای بهداشتی در روند بیماریابی افزود: برای اینکه همکاران مراکز بهداشت و بسیجیان به در خانه‌ها مراجعه و موارد بیماری را رهگیری کنند، نیازمند خودروهای هستیم زیرا نمی‌شود نیروهای بهداشتی را با پای پیاده به در خانه‌های مردم به ویژه در مناطق دور دست فرستاد.

علوی گفت: به امکانات دیگری نیز برای حمایت از نیروهایی که در اجرای طرح بیماریابی به ما کمک می‌کنند، نیاز داریم؛ این افراد برای مراجعه به خانه‌ها، به ماسک و حفاظ‌های فردی نیازمند هستند زیرا نمی‌شود جوانان مردم را بدون محافظت در برابر بیماری، به در خانه‌های مردم بفرستیم.

وی افزود: طرح غربالگری شهید سلیمانی طرح بسیار خوبی است اما باید حتما از آن حمایت و پشتیبانی لازم از اجرای این طرح انجام شود. این کار به نهادها و سازمان‌های دیگر واگذار شده است؛ در خوزستان ارگان‌ها و سازمان‌های ثروتمند زیادی مانند نفت و فولاد و پتروشیمی وجود دارد که می‌توانیم از کمک آن‌ها بهره‌مند شویم. برخی از صنایع و سازمان‌ها پای کار آمده‌اند اما کامل پای کار نیستند و برخی از این صنایع نیز اصلا پای کار نیامده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: این طرح، یک طرح مداوم خواهد بود و برای تداوم آن باید از سوی سازمان‌ها و ارگان‌ها مورد حمایت بیشتری قرار بگیرد تا بتوانیم از این گردنه خطرناکی که در حال عبور از آن هستیم، با کمترین تلفات عبور کنیم.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز خبر داد

افزایش مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی اهواز

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز به اشاره به بالا بودن بار مراجعات به مراکز بهداشتی از انجام بیش از ۲ هزار تست کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

دکتر مهران احمدی‌بلوطکی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در غرب اهواز اظهار کرد: از لحاظ رنگ‌بندی، اهواز همچنان قرمز است؛ در ۲۴ ساعت گذشته در غرب اهواز ۵۸۰ نفر به مراکز منتخب بهداشتی مراجعه کردند که از این تعداد از ۵۱۰ نفر تست PCR گرفته شد. در این باز زمانی، از یک هزار و ۶٩٠ نفر نیز تست سریع یا رپید گرفته شد.

وی افزود: در مجموع در ۲۴ ساعت گذشته، حدود ۲ هزار تست کرونا در غرب اهواز گرفته شده است.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز تصریح کرد: آمار مبتلایان در دو سه روز گذشته به ثبات نسبی رسیده است اما همچنان این آمار بالا است و بار مراجعات به مراکز بهداشتی و درمانی افزایشی است.

وی با بیان اینکه مراکز جامع سلامت و مراکز بهداشتی منتخب به صورت شبانه‌روزی در حال خدمت‌رسانی هستند، گفت: پنج مرکز منتخب در غرب اهواز به صورت ۱۶ ساعته در حال نمونه‌گیری هستند؛ این مراکز در مناطق عین ۲، لشکر، کیان‌آباد، فرهنگ‌شهر و مرکز شفا مستقر هستند.

احمدی‌بلوطکی افزود: اتوبوس‌آمبولانس سیار نمونه‌گیری نیز از شنبه تا چهارشنبه، بعد از ظهرها در فلکه سوم کیانپارس از بیماران دارای نسخه پزشک، نمونه‌برداری می‌کند.

 

معاون درمان علوم پزشکی اهواز مطرح کرد

تقاضای کمک برای تزریق کادر درمانی به بیمارستان‌های اهواز

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: آمار مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌های خوزستان کاهش پیدا نکرده و همچنان بالا است و این مساله می‌تواند بر خستگی و فرسودگی پرستاران اثر منفی بگذارد و کیفیت خدمات را تحت تاثیر قرار دهد.

دکتر فرهاد سلطانی با اشاره به کمبود نیرو در کادر درمانی بیمارستان‌های اهواز در پی شیوع گسترده کرونا در خوزستان، اظهار کرد: آمار مراجعه‌کنندگان و بیماران، بیش از ظرفیت بیمارستان‌ها است و از ظرفیت نیروی انسانی مستقر در بیمارستان‌ها بیشتر است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: برای تزریق نیروی بیشتر به بیمارستان‌ها و برای اینکه بتوانیم از تمام ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم، عمل‌های جراحی غیرضروری از جمله عمل‌های زیبایی و خدمات دندانپزشکی غیرضروری لغو شده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: بدین ترتیب، تعدادی از پرسنل که در بیمارستان‌های دیگر کار می‌کنند آزاد می‌شوند و می‌توانند به بیمارستان‌های ارائه‌دهنده خدمات به بیماران مبتلا به کرونا کمک کنند.

سلطانی ادامه داد: به منظور جبران کمبود کادر درمانی، مکاتباتی نیز با سازمان تامین اجتماعی و نظام پرستاری انجام شده است تا به صورت داوطلبانه پرستار، بهیار و کمک بهیار در اختیار ما قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: آمار مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌های خوزستان کاهش پیدا نکرده و همچنان بالا است و این مساله می‌تواند بر خستگی و فرسودگی پرستاران اثر منفی بگذارد و کیفیت خدمات را تحت تاثیر قرار دهد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در یک بخش خبری صحبت می‌کرد، افزود: رعایت و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم می‌تواند به کاهش بار مراجعات به بیمارستان‌ها کمک شایانی کند.

رئیس مرکز بهداشت استان:

جز با تعطیلی کامل خوزستان نمی‌توانیم وضعیت را کنترل کنیم

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به گسترش بیماری با شیوع ویروس کرونای انگلیسی در استان خوزستان گفت: جز با تعطیلی کامل استان خوزستان نمی‌توانیم وضعیت را کنترل کنیم.

دکتر سید محمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت شیوع ویروس جهش‌یافته کرونا در خوزستان اظهار کرد: بنا بر آمار قبلی، از ۶۶ مورد شناسایی‌شده کرونای انگلیسی، حدود ۲۷ مورد مربوط به استان خوزستان بوده است هرچند این ویروس در کل کشور در حال چرخش است.

وی افزود: روز جمعه که جلسه ستاد مدیریت کرونا در استان خوزستان برگزار شد، به عنوان رئیس مرکز بهداشت خوزستان درخواست تعطیلی دو هفته‌ای خوزستان را به ستاد ارائه کردم تا خوزستان به صورت کامل دو هفته تعطیل شود.

علوی ادامه داد: به این منظور، استان خوزستان باید “لاک داون” به معنای تعطیلی کامل و هدفمند شود اما ستاد خوزستان نمی‌تواند به تنهایی برای لاک داون تصمیم‌گیری کند و ستاد ملی مقابله با کرونا باید در این خصوص تصمیم بگیرد.

وی با اشاره به عدم موافقت با لاک داون خوزستان در ستاد ملی افزود: ستاد ملی مقابله با کرونا در روز شنبه روی تشدید محدودیت‌ها در خوزستان تاکید کرد اما مجددا دو نامه دیگر برای قرنطینه و تعطیلی کامل خوزستان به ستاد ملی کرونا ارسال شده است تا در نهایت با این خوتسته ما موافقت شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به گسترش بیماری با شیوع ویروس کرونای انگلیسی در استان خوزستان گفت: جز با تعطیلی کامل استان خوزستان نمی‌توانیم وضعیت را کنترل کنیم.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز خبر داد

افزایش ۱۰ برابری مراجعات به مراکز بهداشتی / انجام روزانه ۳ هزار تست خانگی در اهواز

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز از افزایش ۱۰ برابری مراجعات به مراکز بهداشتی خبر داد.

امراله مردانی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در شرق اهواز اظهار کرد: تعداد مراجعات بیماران ۱۰ برابر شده و تعداد بیماران مثبت کرونا نیز به همین نسبت افزایش یافته است.

وی افزود: در ۱۱ نقطه شهر اهواز مراکز نمونه‌گیری کرونا وجود دارد و همچنین روزانه ۳ هزار تست خانگی در خانه‌های مردم در شرق و غرب اهواز انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت: زمانی که تعداد انجام تست‌های کرونا افزایش می‌یابد، قطعا میزان شناسایی افراد مبتلا نیز افزایش خواهد یافت.

مردانی با اشاره به موثر بودن محدودیت‌های ایجادشده و با انتقاد از غیر ضروری بودن بسیاری از ترددها در اهواز تصریح کرد: کانون انتشار ویروس در تجمعات و شلوغی‌ها است؛ زمانی که بازار شلوغ باشد و مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند، تعداد بیماران افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع:ایسنا


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *