اخبار 15

تقویت اقتصاد حوزه فرهنگ نیاز به چاره‌اندیشی دارد

تقویت اقتصاد حوزه فرهنگ نیاز به چاره‌اندیشی دارد

ایسنا/زنجان یک فعال فرهنگی گفت: تقویت اقتصاد حوزه فرهنگ نیاز به چاره‌اندیشی دارد.

علی یوسفی، عصر امروز (۲۷ آبان‌ماه) در جلسه دیدار رئیس جمهور با نخبگان استان زنجان، اظهار کرد: مسئله فرهنگ در دهه‌های اخیر به بهانه مشکلات اقتصادی به اولویت آخر مسئولان تبدیل شده که آثار و آسیب‌های آن در جامعه مشهود است.

وی نبود تعلق سرزمینی را یکی از چالش‌های مهم حوزه فرهنگ دانست و گفت: جوانان امروز نسبت به هویت خود ناآگاه هستند و سعادت را در مهاجرت از استان و کشور می‌بینند. این روحیه در بسیاری از نخبگان نیز امتداد یافته و بسیاری از آن‌ها در خارج از استان مشهور و موفق‌اند و تمایلی به بازگشت به زادگاه خود ندارند.

وی با اشاره به اینکه استان زنجان علمای به نامی همچون ملا آخوند زنجانی را در خود پرورش داده است، عنوان کرد: این در حالی است که حتی یک بن‌بست هم در شهر به نام این عالم بزرگوار نیست که در چنین شرایطی نمی‌توان انتظار داشت جوانان به گذشته خود ببالند.

یوسفی با بیان اینکه افراد مختلف زنجانی در علوم اسلامی و انسانی مطرح و برجسته هستند، ابراز کرد: تاسیس دانشگاه ملی تخصصی علوم انسانی با رویکردی که مقام معظم رهبری به آن تاکید دارند، می‌تواند در تقویت بنیان‌های فرهنگی استان و کشور موثر باشد.

این فعال فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: حوزه‌های علمیه استان با تاریخ پرافتخار ولی با وضعیت وخیم اقتصادی مواجه‌اند. شاهد هستیم حوزه علمیه به عنوان مکانی برای ارتباط با روحیه معنوی با اختصاصی زمین به حاشیه شهر رانده می‌شود و ساختمان‌های قدیمی آن در داخل شهر نیز فرسوده هستند.

یوسفی با تاکید بر اینکه شعار جهش تولید مختص تولیدات صنعتی نیست، تصریح کرد: باید برای اقتصاد فرهنگ فکری شود. با ایجاد رقابتی برای ایجاد درآمد پایدار برای موسسات، کانون‌های فرهنگی و مساجد فکری شود. زیرساخت‌های فرهنگی نیازمند تقویت هستند.

وی خاطرنشان کرد: موزه شهدای زنجان و مرکز توانبخشی ایثارگران ۱۲ سال نیمه‌کاره مانده است که باید بودجه‌هایی برای تکمیل آن‌ها تزریق شود.

منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *