تلاش برای توسعه طرحهای “آبشیرینکن” در جنوب خوزستان
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تلاش ما برای اجرای طرحهای آبشیرینکن بر این است تا مردم جنوب خوزستان در کمآبیها با مشکل مواجه نشوند و به عنوان طرحهای پدافندی، اجرای این طرحها مد نظر ما است. حمیدرضا جانباز در حاشیه آیین امضا و مبادله تفاهم تامین اعتبار بخشی از طرح جمعآوری فاضلاب شهر
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: تلاش ما برای اجرای طرحهای آبشیرینکن بر این است تا مردم جنوب خوزستان در کمآبیها با مشکل مواجه نشوند و به عنوان طرحهای پدافندی، اجرای این طرحها مد نظر ما است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: با افزایش پیشرفت فیزیکی این طرح، حدود ۹۰ درصد از جمعیت آبادان از شبکه مدرن فاضلاب بهرهمند خواهند شد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: فرآیند کارها باید کوتاه شود تا به سرعت شاهد اجرایی شدن عملیات اجرای طرح جمعآوری فاضلاب آبادان و تکمیل آن باشیم.
جانباز ادامه داد: پروژه ۷۵ هزار مترمکعبی تصفیهخانه فاضلاب آبادان و احداث ۱۰ ایستگاه پمپاژ نیز در حال کار است و امیدواریم در انتهای سال جاری به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: در راستای تامین آب پایدار مناطق جنوبی خوزستان از جمله آبادان و خرمشهر، توسعه ظرفیت آبشیرینکنها در دستور کار آبفای کشور قرار گرفته است. به این ترتیب ۲۲ هزار مترمکعب به ظرفیت آبشیرینکنهای آبادان و ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب به ظرفیت آبشیرینکن خرمشهر اضافه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: امیدواریم آبشیرینکن اروند نیز با ظرفیت ۳۵۰۰ مترمکعب در شبانهروز در هفته آینده وارد مدار شود. در ابتدای پاییز نیز آب شیرینکن چوئبده آبادان وارد مدار میشود.
وی افزود: تلاش ما برای اجرای طرحهای آبشیرینکن بر این است تا مردم جنوب خوزستان در کمآبیها با مشکل مواجه نشوند و به عنوان طرحهای پدافندی، اجرای این طرحها مد نظر ما است.
محمدرضا کرمینژاد مدیرعامل آبفا خوزستان نیز در این مراسم اظهار کرد: این تفاهمنامه امروز میان بانک صادرات ایران و شرکت آب و فاضلاب خوزستان با ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به امضا رسیده است و با هدف تکمیل بخشی از طرح جمعآوری فاضلاب شهر آبادان به مدت سه سال و با استفاده از تسهیلات ماده ۵۶ اجرایی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: استاندار خوزستان، سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و نمایندگان آبادان پیگیریهای بسیار خوبی در زمینه به امضا رسیدن این تفاهمنامه داشتند تا شاهد اقداماتی برای حل مشکلات فاضلاب آبادان باشیم.
مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: هشت پروژه ماده ۵۶ در استان خوزستان وجود دارد که مجموع ارزش این طرح ۲ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان است که امروز تفاهمنامه اجرای یکی از این طرحها به امضا رسید. این هشت طرح ماده ۵۶ شامل شهرهای خرمشهر، شادگان، مسجدسلیمان، ماهشهر، بندرامام، دشت آزادگان، آبادان و یک طرح آبرسانی است.
کرمینژاد افزود: باقی طرحها نیز در مراحل نهایی و یا مرحله مذاکره هستند و امیدواریم به زودی شاهد اجرایی شدن این طرحها نیز باشیم.
وی بیان کرد: در پروژه جمعآوری فاضلاب شهر آبادان تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است و دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ۸۵ درصد بهرهمندی است. در این پروژه تاکنون ۱۹ ایستگاه و ۷۲۶ کیلومتر خط جمعآوری فاضلاب اجرایی شده است و ۲۴ ایستگاه پمپاژ و ۳۹۵ کیلومتر از پروژه باقی مانده است.
مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: با این تفاهمنامه منعقدشده، ۱۰ ایستگاه پمپاژ و ۱۳۴ کیلومتر خط اجرایی خواهد شد که عمده آن تکمیل خط انتقال خواهد بود. در نتیجه اجرای این تفاهمنامه، پیشرفت فیزیکی طرح از ۶۰ درصد به ۷۵ درصد خواهد رسید.
منبع: ايسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0