اخبار 47

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود

ایسنا/اصفهان دبیر چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود، علاوه بر اعلام خبر تمدید مهلت ارسال اثر تا پایان فروردین‌ماه ۱۴۰۰، هیأت داوران این دوره از جشنواره را نیز معرفی کرد.

سیاوش گلشیری به ایسنا گفت: جشنوارۀ سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود، رویدادی است که در تقویم فعالیت‌های فرهنگی ملی جهاد دانشگاهی ثبت‌شده و از سال ۱۳۹۴ تاکنون، دو سال یک‌بار برگزار می‌شود.

او ادامه داد: مخاطب این جشنواره، دانشجویان داخل و خارج از کشور هستند و در واقع، وجه تمایز آن با جشنواره‌های ادبی مشابه، دانشجو محوری است. کشف استعدادهای نو، حمایت از دانشجویان علاقه‌مند به ادبیات داستانی، پاسداری از زبان فارسی و نیز، زاینده‌رود، ازجمله اهداف برگزاری جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود است.

دبیر چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود با اشاره به اینکه مهلت ارسال اثر به این جشنواره تمدیدشده، اظهار کرد: پیش‌تر اعلام کرده بودیم که دانشجویان تا پایان بهمن‌ماه می‌توانند از طریق سامانه ثبت‌نام جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به نشانی reg.jdisf.ac.ir اقدام به ثبت‌نام و ارسال اثر کنند، اما با توجه به شرایط پیش رو، فصل امتحانات دانشجویان و استفاده از فرصت تعطیلی عید نوروز، تصمیم گرفتیم تا ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ پذیرای آثار علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره باشیم.

این نویسنده توضیح داد: تا کنون ۱۳۰ اثر برای شرکت در این جشنواره ارسال‌شده و تجربه ثابت می‌کند که با تمدید مهلت ارسال آثار و نزدیک شدن به ‌روزهای پایانی، آثار بیشتری به دبیرخانه جشنواره گسیل خواهد شد.

گلشیری تصریح کرد: از بین ۱۳۰ اثر ارسال‌شده، ۸۶ داستان مربوط به بخش آزاد، ۱۴ داستان مربوط به بخش ویژه، ۲۹ داستان مربوط به بخش کوتاه کوتاه و یک داستان نیز از خارج کشور بوده و به ترتیب، استان‌های اصفهان، تهران و خراسان رضوی رکورددار بیشترین تعداد اثر بوده‌اند. ضمن اینکه حضور داستان‌نویسان دختر پررنگ‌تر از پسران بوده است.

او با اشاره به جوایزی که در چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود برای برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره در نظر گرفته‌شده گفت: در بخش آزاد، برای نفر اول ۵۰ میلیون ریال، نفر دوم ۴۰ میلیون ریال و نفر سوم ۳۰ میلیون ریال در نظر گرفته‌شده و به نفرات چهارم تا دهم نیز جوایزی اهدا می‌شود. در بخش زاینده‌رود نیز ۴۰ میلیون ریال، داستان کوتاه، ۱۰ میلیون ریال و دانشجویان ایرانی خارج از کشور، ۱۰ میلیون ریال به نفرات اول هر بخش اهدا خواهد شد.

دبیر چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود، با یادی از کوروش اسدی که در دو دورۀ گذشته با این جشنواره همراهی داشته، اسامی هیأت داوران را چنین اعلام کرد: دکتر ابراهیم سلیمی کوچی عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان، شاهرخ گیوا و سلمان باهنر که هر سه برای جامعه ادبی شناخته‌شده هستند، امسال برای داوری داستان‌های ارسال‌شده ما را همراهی می‌کنند.

گلشیری دربارۀ برگزاری نشست‌های جنبی جشنواره توضیح داد: شرایط فعلی امکان تصمیم‌گیری برای رسیدن به یک تاریخ دقیق را از ما گرفته اما قطعاً همکاران ما در دبیرخانه جشنواره تلاش می‌کنند که در اسفند یا فروردین‌ماه با حضور داوران یا مدعوینی دیگر، این نشست‌ها و کارگاه‌ها را برگزار کنند.

او با اشاره به اختتامیه چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود گفت: زمان برگزاری اختتامیه نیز متأثر از شرایط پیش روست و اگر تداخلی با زمان انتخابات ۱۴۰۰ یا امتحانات دانشجویان و موج جدید شیوع کرونا داشته باشد احتمالاً آن را به‌صورت مجازی برگزار خواهیم کرد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *