اخبار 56

تنبیه و تشویق اصناف و خبازان در خاش دنبال می شود

تنبیه و تشویق اصناف و خبازان در خاش دنبال می شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرماندار خاش سیستان و بلوچستان گفت: همانطور که با صنوف و نانوایی های متخلف تهدیدکننده سلامت که با عدم رعایت کیفیت و ساعت پخت و تعطیلی های خودسرانه اسباب نارضایتی شهروندان را به وجود می آورند برخورد جدی صورت خواهد گرفت جهت خبازیهای قانونمند در رعایت ضوابط برنامه های تشویقی و حمایتی در دستور کار قرار می دهیم.

صاحب گل صالحی در گفت و گو با ایسنا افزود: نانوایی ‌های خاش زیر ذره بین کارگروه آرد، نان و گندم قرار داشته و تقویت نظارت های محیطی بازدارنده از سطح خبازیها، برخورد جدی با متخلفین و تهدید کنندگان سلامت مردم و انعکاس و اطلاع رسانی سریع وبه موقع بازخوردها به شهروندان با جدیت دنبال شود.

فرماندار خاش با تقدیر از اهتمام مجموعه عوامل متأثر در حوزه آرد و نان شهرستان، بر تشدید بازرسی از واحدهای خبازی در خصوص کیفیت، کمیت نان و رعایت پروتکل های بهداشتی تأکید کرد و اظهار داشت:نان قوت غالب مردم است و توجه به سلامت آن اهمیت خاصی دارد به همین منظور در راستای صیانت از حقوق مردم برنامه ریزی عملیاتی در زمینه سلامت و ارتقای کیفی نان با مشارکت همه دستگاه های متولی از مزرعه تا سفره اعم از جهاد کشاورزی، شرکت غله و خدمات بازرگانی، صنعت و معدن، معاونت بهداشتی، اتاق اصناف، اتحادیه نانوایی ها، تعزیرات و…انجام و ضمن اجرایی نمودن آن نسبت به ارائه گزارش و اطلاع رسانی نتایج به شهروندان اقدام گردد.

وی ادامه داد: درصدد هستیم تا حد امکان وضعیت کیفی نان را از نظر شاخص های سلامت، شاخص های ظاهری و شاخص های تغذیه ای و عرضه به موقع را ارتقا دهیم که در این راه وظایف دستگاه ها کاملا تعریف شده است.

صالحی بیان کرد: خدمت شایسته به مردم، تسهیل امور و عدالت در دسترسی شهروندان به خدمات وظیفه مدیران است.

وی با تأکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در نانوائیها گفت: به منظور رصد کیفیت و بهداشت نانوایی‌ها و احقاق حقوق مردم، نظارت مستمر کارشناسان بهداشتی و تقویت گشت‌های مشترک به صورت بازدارنده و تأثیرگذار در دستور کار قرار دارد و با متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود.

فرماندار خاش افزود: ارتقای کیفیت نان، قانونمندی در ساعت پخت و توزیع مطلوب، رعایت نظافت محیط کار، رعایت بهداشت فردی و وسایل وابزار پخت نان، لباس کار مناسب و… در نانوایی ها امری ضروری است.

وی تاکید کرد: اهتمام جدی در تامین و توزیع عادلانه سهمیه آرد و نظارت، شناسایی، معرفی و برخورد با برخی افراد سودجو و متخلف در خروج غیرقانونی بخشی از آرد سهمیه ای و مدیریت و ساماندهی مکتوب خیازیهای توزیع کننده نان برای برخی ادارات و ارگان های دولتی و تعیین میزان نان درنظر گرفته شده در کنار بازآموزی مجدد ضوابط و استانداردهای مرتبط با آرد و نان اعم ارتقای کیفی و کمی، مسائلی تغذیه ای و بهداشتی مورد توجه است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *