تاریخ انتشار : جمعه 10 دسامبر 2021 - 10:58
کد خبر : 158336

تهیه نقشه کاداستر برای اراضی اردبیل در حال انجام است

تهیه نقشه کاداستر برای اراضی اردبیل در حال انجام است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: تهیه نقشه کاداستر برای امور اراضی استان اردبیل با قوت ادامه دارد و این کار در همه شهرستان‌ها پیگیری می‌شود. خلیل نیکشاد در گفتگو با ایسنا، منطقه اردبیل، اظهار کرد: ما تاکنون موفق شدیم برای 67 هزار هکتار از اراضی استان اردبیل نقشه کاداستر را تهیه کنیم که

تهیه نقشه کاداستر برای اراضی اردبیل در حال انجام است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: تهیه نقشه کاداستر برای امور اراضی استان اردبیل با قوت ادامه دارد و این کار در همه شهرستان‌ها پیگیری می‌شود.

خلیل نیکشاد در گفتگو با ایسنا، منطقه اردبیل، اظهار کرد: ما تاکنون موفق شدیم برای 67 هزار هکتار از اراضی استان اردبیل نقشه کاداستر را تهیه کنیم که از این لحاظ جزو استان‌های شاخص و ممتاز کشور محسوب می‌شویم.
وی به توسعه و تجهیز ناوگان مکانیزه استان اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ضریب مکانیزاسیون در استان 1.6 اسب بخار است که ما از این لحاظ جزو سه تا چهار استان ممتاز کشور محسوب می‌شویم به طوری که سال گذشته بیش از 41 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در 8 سال اخیر برای اولین بار موفق شدیم 100 درصد این منابع را جذب کنیم به طوری که با پرداخت تسهیلات در این حوزه کشاورزان موفق شدند یک هزار و 600 دستگاه ماشین‌آلات و ادوات را خریداری کنند.
نیکشاد به فعالیت‌های این سازمان در حوزه اشتغال نیز اشاره کرد و افزود: ثبت اشتغال از طریق سامانه و با کد ملی انجام می‌شود به طوری که به صورت دقیق در سال گذشته موفق شدیم برای 5 هزار و 18 نفر در حوزه کشاورزی و زیربخش‌های آن ایجاد اشتغال کنیم.
وی بیان کرد: از محل تسهیلات اشتغال روستایی نیز که 45 درصد متعلق به بخش کشاورزی بود 90 میلیارد تومان جذب کردیم تا با ثبت اطلاعات دریافت کنندگان تسهیلات بتوانیم اشتغال آنها را رصد کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در مورد فعالیت‌های انجام شده در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز تصریح کرد: در دنیا 55 درصد تولیدات زراعی و باغی به سمت صنایع تبدیلی سوق پیدا می‌کند که در همین راستا ما سال گذشته 142 مورد مجوز تاسیس واحدها و صنایع تبدیلی و تکمیلی را صادر کردیم.
نیکشاد گفت: با فعالیت این صنایع 130 هزار تن جذب مواد خام انجام شده تا چرخه تولید این محصولات تقویت شود.
وی از اصلاح نژاد در حوزه دام و طیور، تلقیح مصنوعی دام‌های سبک و سنگین، ورود گاومیش و بز و همچنین فعالیت‌های به‌زراعی و حوزه تحقیقات و آموزش با هدف افزایش تولیدات خبر داد و اظهار کرد: با هدف صرفه‌جوئی در مصرف آب سامانه‌های نوین آبیاری در حال توسعه است به طوری که سال گذشته یک هزار و 300 هکتار عملیات آبیاری تحت فشار به همراه 450 هکتار آبیاری مدرن در دشت پیله‌سحران انجام شده که در مجموع بیش از یک هزار و 290 هکتار از اراضی استان به همراه یک هزار و 500 هکتار آبیاری مدرن در دشت اردبیل در حال انجام است که با احتساب پروژه‌های در حال اجرا ما نه تنها از استان‌های دیگر عقب نیستیم بلکه در این حوزه پیشتاز نیز به حساب می‌آئیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل خاطرنشان کرد: در مرکز تحقیقات مغان، سامیان و همچنین آراللوی اردبیل با تولید بذور مقاوم سعی ما بر این است تا کشت بهاره را به سمت کشت پائیزه با آبیاری کمتر سوق دهیم که در کشت محصولات متنوع نظیر کلزا و چغندر قند به این سمت حرکت کردیم.
نیکشاد به سرمازدگی محصول گردو و تلاش برای تولید گونه مقاوم برای معرفی به باغداران اشاره کرد و گفت: ما تحقیقات خوبی را با کشور ترکیه آغاز کردیم تا با معرفی 17 گونه نهال و گل بتوانیم خیال کشاورزان را از بابت سرمازدگی و دغدغه‌های مربوط به آن آسوده کنیم.
وی به توزیع 259 هزار نهال یارانه‌دار و توسعه کشت گیاهان دارویی، زعفران، پسته، بادام زمینی و گل سرخ اشاره و تصریح کرد: استان اردبیل با تولید کلزا، سویا و حبوبات جزو استان‌های شاخص کشور محسوب می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سمپاشی 25 هزار هکتار از اراضی علیه بیماری‌ها و آفات خبر داد و افزود: با راه‌اندازی سایت تحقیقاتی خشکه‌رود نسل چهارم تولید ملکه زنبور عسل در حال انجام است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.