تاریخ انتشار : سه‌شنبه 14 دسامبر 2021 - 10:24
کد خبر : 166699

توسعه واحدهای تولیدی صادرات محور اولویت تصمیم سازان اقتصادی استان باشد

توسعه واحدهای تولیدی صادرات محور اولویت تصمیم سازان اقتصادی استان باشد

معاون هماهنگی‌ امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی گفت: توسعه واحدهای تولیدی صادرات محور و معرفی تولیدات استان در راستای جذب بازارهای بین المللی باید اولویت نخست تصمیم سازان بخش‌ اقتصادی این استان قرار گیرد. به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سعید فرخی در کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مشترک با استان

معاون هماهنگی‌ امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی گفت: توسعه واحدهای تولیدی صادرات محور و معرفی تولیدات استان در راستای جذب بازارهای بین المللی باید اولویت نخست تصمیم سازان بخش‌ اقتصادی این استان قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سعید فرخی در کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مشترک با استان مرکزی اظهار کرد: امسال کارگروه تسهیل نقش بسیار مهمی در حمایت از تولید دارد. امسال به نام رونق تولید نامگذاری شده و این ‌موضوع برای ما مهمترین مسئله است .

وی افزود: مقام ‌معظم رهبری نیز موضوع رونق را مشخص و برکات ناشی از رونق تولید را بیان کردند. امسال سالی است که هرچه بخواهد با رونق تولید رقابت کند در اولویت دوم قرار دارد. باید بتوانیم در کارگروه های تسهیل تصمیمات اجرایی و با پشتیبانی اتخاذ کنیم .

معاون هماهنگی‌ امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی گفت: توسعه واحدهای تولیدی صادرات محور و معرفی تولیدات استان در راستای جذب بازارهای بین المللی باید اولویت نخست تصمیم سازان بخش‌ اقتصادی این استان قرار گیرد. مسئولان دستگاه های مختلف اجرایی نیز وظیفه دارند با تمام ظرفیت خود از بخش تولید بخصوص صنعت که زمینه ساز اشتغال پایدار و در نهایت توسعه همه جانبه کشور و استان هستند حمایت کنند .

به گزارش ایسنا، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این جلسه گفت:  با توجه به تاکیداتی که سال گذشته برای پیگیری و رفع موانع موجود در مسیر واحدهای تولیدی وجود داشت، در مجموع طی سال گذشته ۱۴۶ کارگروه با ۸۳۳ مصوبه در استان تشکیل شد که از این تعداد ۵۵۱ مصوبه معادل ۶۶ درصد مصوبات اجرایی شده و همچنین ۳۴ درصد نیز در دست اقدام است .

محمدرضا حاجی پور افزود: علیرغم تمامی مشکلات و مسائلی که گریبانگیر تولید و صنعت بود اما کمترین مشکل و چالش در مجموعه واحدهای تولیدی وجود داشته است. ۷۰ درصد از مصوبات مربوط به تامین اجتماعی، ۶۰ درصد امور مالیاتی و در حوزه بانکی ۷۰ درصد مصوبات سرمایه در گردش و ۵۰ درصد استمهال بوده که پیگیری و اجرا شده است .

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: در کارگروه ملی طی ۱۸ ماه گذشته ۱۲۱ مصوبه به واحدهای تولیدی استان مرکزی بویژه هپکو، آذراب، واگن‌پارس، ایرالکو، صفا، فولاد هیربد و پیشگامان اختصاص پیدا کرده و در حال حاضر بالغ بر ۵۸ مصوبه اجرایی نشده که عمدتا ناشی از عدم تفویض اختیارهای مناسب مجموعه دستگاه های اجرایی در استان بوده است .

حاجی پور اضافه کرد: با توجه به اقداماتی که در سنوات گذشته انجام شده و تاکیداتی که در راستای رفع موانع تولید واحدهای بزرگ داشتیم شاهد بودیم که با همت و تلاش اعضای کارگروه ملی در راستای کاهش موانع تولید امروز استان مرکزی رتبه نخست کشور در حضور فعال در کارگروه ملی و راه اندازی واحدهای راکد و غیر فعال را کسب کرده است .

وی تاکید کرد: مقرر شد که برای برخی واحدهای تولیدی با توجه به شرایطی که در استان داشتند مصوبات مربوط به کارگروه ملی اخذ شود. امیدواریم با توجه به نامگذاری سال شاهد تلاش های روزافزون دستگاه‌های اجرایی در حمایت از مجموعه واحدهای تولیدی جهت تحقق شعار سال باشیم .

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.