اخبار 37

توسعه پایدار باید از روستاها آغاز شود

توسعه پایدار باید از روستاها آغاز شود
رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: توسعه پایدار باید از روستاها آغاز شود بنابراین باید به سرعت توسعه پایدار روستایی را در اولویت دهیم.

به گزارش ایسنا – منطقه خراسان، غلامحسین شافعی در جلسه اقتصاد مقاومتی گناباد در محل سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان گفت: برابر هزینه‌های زیادی که در کشور صورت گرفته، توسعه متوازن صورت نگرفته، باید به دنبال یک توسعه پایدار باشیم؛ چراکه توسعه در کشور ما تاکنون ناپایدار بوده و بر اساس تحقیق صورت نگرفته است.

وی افزود: در مرحله اول باید تحقیق  و بررسی و ظرفیت‌ها شناسایی شود و در مرحله بعد وارد فاز سرمایه گذاری شویم تا پایدار بماند و بعد از دو سال تعطیل نشود.

در ادامه حمید بنایی نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌هایی که استانداری دنبال می‌کند در پایان سال یکی از استان‌هایی محسوب شویم که شعار سال را عملی کرده‌ایم.

وی افزود: برای طرح فروسلیس گناباد ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری خواهد شد و گل گهر نیز مقداری از اکتشافات معادن گناباد را قبول کرده تا زنجیره را کامل کنیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی همچنین ادامه داد: در دیداری که با رئیس مجلس شورای اسلامی داشتیم ایشان حمایت از طرح مثلت اقتصادی استان را اعلام کردند که با این حمایت کار سرعت بیشتری خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: ریل راه آهن ۵۰ کیلومتر در گناباد با بیش از ۲۵ درصد فیزیکی کار شده و ۱۰ کیلومتر دیگر مجوز به سمت جنوب گرفته شده و برای فرودگاه گناباد نیز ۱۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده تا کار به جایی برسد.

بنایی خاطرنشان کرد: ۳۵ کیلومتر راه گناباد به سمت قائن نیاز دوبانده شدن دارد که این موضوع نیازمند حمایت جدی و پیگیری است و مسیر راه گناباد به دوغارون باید در بودجه آینده دیده شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: ۴۰۰ میلیون تومان از سفر رئیس جمهور به استان برای قنوات ما تخصیص داده نشد و این در صورتی بود که قرار بود ۳ میلیارد تومان تخصیص داده شود.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دانشگاه فرهنگیان ما نیاز به کد و پایدار شدن دارد و برای اولین بار دانشکده فنی ما دانشجوی دختر در دو رشته پذیرش خواهد کرد.

همچنین حامد قربانی فرماندار گناباد نیز در این جلسه گفت: این شهرستان به دلیل موقعیت جغرافیایی در ورودی سه استان قرار دارد و دارای ۴۲ واحد معدنی و جاذبه‌های گردشگری فعال بوده و تمدن کاریزی گناباد به کشاورزی این شهرستان رونق داده است.

وی ادامه داد: ۱۶ جلسه اقتصاد مقاومتی در شهرستان برگزار شده و دنبال زنجیره‌ای برای رفع مشکل واحدهای صنعتی هستیم و در سال رونق تولید کار گروه رونق تولید در حمایت از کار و کارآفرین در شهرستان در اولین روزهای سال برگزار شد.

حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب امام جمعه گناباد نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از اهداف امام زمان، عمران و آبادی جهان است که در دعای عهد نیز گفته شده است.

امام جمعه گناباد عنوان کرد: استانداری در مرحله اول باید پروژه‌های نیمه تمام را تکمیل و راه‌اندازی کند و در مرحله دوم معادن خوب گناباد تقویت شود و لایروبی قنوات نیز از دیگر درخواست‌های مردم گناباد از استانداری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *