اخبار 13

توصیه‌های بهداشتی در باره ذبح دام در عید قربان

توصیه‌های بهداشتی در باره ذبح دام در عید قربان

ایسنا/کردستان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در آستانه عید سعید قربان گفت: به منظور پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری کنید.

آرزو فلاحی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به عید سعید قربان و به منظور پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری کنید.

وی با بیان اینکه ذبح دام را صرفاً در کشتارگاه‌ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهید و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید، افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه با تأکید بر اینکه مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، تصریح کرد: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتی‌گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعاء و احشای دام، پس از 48 ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌ گراد، مصرف شود.

دکتر فلاحی در پایان تأکید کرد: به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنید.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *