اخبار 29

تولید بیش از یک میلیون و نهصد هزار تن محصولات خارج از فصل در هرمزگان

از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از یک میلیون و نهصد هزار تن محصولات خارج از فصل در هرمزگان تولید شد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج فارس،مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: در این مدت بیش از ۸۰ درصد محصولات خارج از فصل در استان برداشت شده است.

سید رضا امیر زاد با بیان اینکه محصولات خارج از فصل امسال بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: استفاده از بذر مناسب، بهره برداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی از عوامل افزایش تولید محصولات خارج از فصل است.

وی افزود: بیش از هفتاد هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت محصولات زراعی است که بیش از ۸۰ درصد آن محصولات خارج از فصل هستند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: : بیست و نه محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان کشت می‌شود که بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهم‌ترین آن‌هاست.

امیر زاد بیان کرد: شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.

وی اضافه کرد: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود.منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *