تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی در اولویت برنامه‌های دولت قرار گیرد


تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی در اولویت برنامه‌های دولت قرار گیرد

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به اهمیت و نقشی که بازارچه‌ها در توسعه استان‌های مرزی دارند، لازم است تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی در اولویت برنامه‌های دولت قرار گیرد.

حسین موهبتی در چهارمین جلسه کارگروه توسعه زیرساخت که به ریاست “محسن کوشش‌تبار” سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور و “مهدی جمالی‌نژاد” معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور برگزار شد تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌ها در بازارچه‌های مرزی، ارتباط تنگاتنگی با توسعه مراودات تجاری دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، وی ادامه داد: بازارچه‌های مرزی در استان‌های مرزی به‌ویژه در مناطقی مثل خراسان جنوبی در تامین معیشت مردم و مرزنشینان نقشی بسزا دارد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: تامین معیشت و رفاه اقتصادی مرزنشینان منجر به ماندگاری آنان در مناطق مرزی شده و به ایجاد و تقویت امنیت در استان و کشور کمک می‌کند.

وی انجام مبادلات تجاری در بازارچه‌های مرزی همچون سایر مناطق گمرکی را خواستار شد و گفت: با توجه به تفاوت شرایط در کشورهای همسایه و استان‌های مرزی برای اقلام مشمول معافیت تعاونی‌های مرزنشین در تمامی مرزهای کشور نباید نسخه واحدی پیچیده شود.

موهبتی تفویض اختیار به استان‌ها در زمینه تصمیم‌گیری درخصوص اقلام مشمول معافیت تعاونی‌های مرزنشین را خواستار و متذکر شد: در حال حاضر ورود ۶۸ قلم کالا توسط تعاونی‌های مرزنشین مشمول معافیت است که سهم برخی استان‌ها از این اقلام بسیار ناچیز است لذا تفویض اختیار به مناطق در افزایش برخورداری تعاونی‌ها بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور نیز توجه ویژه به گسترش مبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه را برای تولید و اشتغالزایی از جمله راهبردهای اصلی دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی و استفاده از تولیدات داخلی به عنوان ارزشی اسلامی و ملی از جمله برنامه‌های دولت سیزدهم است.

محسن کوشش‌تبار با تاکید بر تقویت فرهنگ جهادی در ایجاد ارزش افزوده، تولید ثروت و بهره‌وری خاطرنشان کرد: باید کارآفرینی، سرمایه‌گذاری و اشتغال مولد به‌صورت ویژه مورد توجه دستگاه‌های متولی قرار بگیرد.

این نشست با دستور کار بررسی اقدامات و راهکارها در راستای گسترش مراودات و توسعه مبادلات تجاری مرزی به منظور بهبود معیشت و اشتغال پایدار مرزنشینان و نیز واکاوی راهکارهای اشتغالزایی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی و بازارچه‌های مرزی در محل وزارت کشور برگزار و مقرر شد خراسان جنوبی به دلیل موفقیت در اداره بازارچه‌های مرزی تمامی مشکلات و موانع پیش‌روی واردات و صادرات کالا و نیز زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی کشور را احصا و برای تصمیم‌گیری و ارایه راهکار در جلسه بعدی مطرح کند.

انتهای پیام


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *