جبهههای فرهنگی محل فعالیت یک عده خاص نباشد
ایسنا/چهارمحال و بختیاری مسئول بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیا کشور با اشاره به اینکه بکارگیری عدهای خاص در محافل جبهههای فرهنگی یک زنگ خطر جدی است، گفت: اگر این مسئله اتفاق بیوفتد، نشان از تحجر و بسته بودن جبهه فرهنگی دارد، باید تمامی افراد را به حضور در این تشکیلات تشویق کرد.
سید احمد عبودتیان ۲۶ آبانماه در برنامه رویداد داستانی قیام در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شکلگیری جبهه فرهنگی از جلسات درس رهبر معظم انقلاب در مشهد و همچنین توسط علمای دیگر شکل گرفته است، اظهار کرد: نخستین نتیجه این جلسات تربیت جوانان برای پیروزی انقلاب اسلامی بود، پس از جنگ، جماعت مومن و انقلابی متوجه تغییر سبک زندگیها شده و آرام آرام بروز تهاجمات دشمن نمایان شد.
وی افزود: سالهای ۷۴ و ۷۵ پدیده فضای مجازی ایجاد شد و همزمان با این پدیده، دولتی سرکار آمد که فارغ از مسائل سیاسی، شروع به ریشهکن کردن فضای فرهنگی کشور کرد، بههمین دلیل افراد فرهنگی احساس خطر کرده و طرحهایی مانند طرح ولایت را راهاندازی کردند.
مسئول بنیاد فرهنگی خاتمالاوصیا کشور ادامه داد: پس از اتفاقات فرهنگی صورتگرفته در کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی، افراد فرهنگی چاره را در به دست گرفتن مسندهای دولتی دانستند و از این رو دولت نهم شکل گرفت، در چهار سال بعد و در دولت دهم، برخی از مسئولان دچار انحرافاتی شده که ثمره آن ایجاد فتنه ۸۸ شد، بههمین دلیل ایده سازماندهی جبهه فرهنگی شکل گرفت.
عبودتیان با اشاره به اینکه وظیفه جبهه فرهنگی شناسایی نیروها، ظرفیتها و بیان تجربیات است، افزود: هنوز در این جبهه ضعفهایی وجود دارد، اما اقداماتی مانند راهاندازی شبکه افق از برکات زحمات فعالان این عرصه بوده است.
وی با اشاره به اینکه بکارگیری عدهای خاص در محافل جبهههای فرهنگی یک زنگ خطر جدی است، گفت: اگر این مسئله اتفاق بیوفتد، نشان از تحجر و بسته بودن جبهه فرهنگی دارد، باید تمامی افراد را به حضور در این تشکیلات تشویق کرد.
عبودتیان صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را نتیجه بسته کار کردن جبهههای فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: در جنگ نرم امروز، همه باید وارد میدان شوند، زیرا دشمن از همه جوانب در حال کار است و با همکاری برخی از نیروهای دولتی، آتش فتنهها شعلهورتر شده، مسیر باید باز شود و همه وارد میدان شوند، چرا که جنگ نرم در تکتک خانهها در حال وقوع است.
منبع: ايسنا