جهاددانشگاهی به نیازهای اساسی و زیربنایی استان توجه ویژه کند
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با بیان اینکه این استان نیازهای زیادی در زمینه های مختلف دارد، گفت: جهاددانشگاهی نیازهای اساسی و زیربنایی را شناسایی و برای رفع آنها تلاش کند .
به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، 17 فروردین ماه رییس و جمعی از اعضای جهاددانشگاهی استان با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان دیدار کردند .
حجت الاسلام و المسلمین محامی در این دیدار ضمن تبریک سال نو و عید مبعث رسول مکرم اسلام و فرا رسیدن ماه شعبان المعظم ضمن تجلیل از فعالیتهای مجموعه جهاددانشگاهی در زمینه های مختلف از جمله فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و … تاکید کرد این روند در استان نیز ادامه داشته باشد .
امام جمعه زاهدان گستردگی و تنوع فعالیت های جهاددانشگاهی را هم نقطه قوت و هم نقطه قابل تامل برای این نهاد علمی و انقلابی دانست و تصریح کرد: ممکن است تکثر و تنوع در فعالیتها جهاد را از تمرکز بر موضوعات اصلی باز دارد اما از سویی با توجه به عدم وابستگی این نهاد به دولت تکثر در فعالیتها نیز امری اجتناب ناپذیر است.
او ویژگی جهاددانشگاهی را کار جهادی و ماندگار دانست و تصریح کرد: انتظار از این نهاد انقلابی در سطح استان نیز انجام کارهای گزین و بر زمین مانده و ماندگار است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این استان نیازها و ظرفیتهای زیادی در زمینه های مختلف دارد، گفت: جهاد دانشگاهی دو کار اساسی انجام دهد: اولا نیازهای اساسی و زیربنایی را شناسایی و برای رفع آنها تلاشی جهادی انجام دهد و دیگر اینکه در جهت توازن منطقه ای و انجام فعالیتها در شمال و جنوب استان مطالعه و طرحهای شاخصی را طراحی و تدوین نماید .
محامی افزود: نتیجه و ثمره عملی طرح ها و کارهای ماندگار در این استان پهناور و محروم به همت و تلاش جهادی وابسته است که امید است جهاددانشگاهی نیز در این زمینه همچنان موفق عمل کند .
در این دیدار رییس جهاد دانشگاهی استان ضمن تبریک سال نو به تبیین فعالیتهای جهاد در حوزه های فرهنگی، اموزشی، پژوهشی و تجاری سازی علم و فن اوری و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی پرداخت و اظهار کرد: جهاد استان از سال 62 در دانشگاهها مشغول به فعالیت است که تاکنون منشا اثراتی ارزشمند در استان بوده است.
دکتر تاجری دهه اول حیات این نهاد علمی، انقلابی و دانش بنیان را با توجه به کمبود مراکز موجه فرهنگی در استان ماهیت فرهنگی عنوان کرد و افزود: متناسب با تغییرات اساسنامه ای سایر فعالیتهای اموزشی و تحقیقاتی نیز در دستور کار جهاد دانشگاهی قرارگرفت.
او تصریح کرد: افتخار ما در جهاد دانشگاهی یکی تاییدات مکرر مقام معظم رهبری از این نهاد انقلابی است و دیگری افتخار انقلابی بودن جهادگرانش است که بعد از قریب به چهل سال از عمر با برکت این نهاد ، انقلابی بوده و همچنان انقلابی مانده اند.
رییس جهاد استان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که جهاد دانشگاهی را نهالی نورس و امید بخش دانستند که به درختی تناور و ثمربخش تبدیل شده است خاطر نشان کرد: در حال حاضر جهاد دانشگاهی نهادی است علمی و انقلابی با هویتی اسلامی ، برخوردار از منابع انسانی کیفی و کار امد، الهام بخش و موثر در کشور ، پیشگام در توسعه علم ، فناوری و فرهنگ و در تعاملی سازنده در عرصه ملی و بین المللی.
رییس جهاد دانشگاهی سه طرح شاخص راه اندازی مرکز فراوری گیاهان دارویی و معطر در سیستان و شمال استان و بومی سازی دانش فنی تولید بچه ماهی و پرورش ماهی در قفس در سواحل مکران در جنوب استان و کلینیک تخصصی دندانپزشکی در مرکز استان را از طرحهای مهم جهاد استان در سال جاری دانست.
دکتر تاجری با اشاره به نامگذاری سال 98 به سال رونق تولید تصریح کرد: در تاسی از فرمایش مقام معظم رهبری ما در جهاد استان به سهم خودمان چند کار اساسی خواهیم کرد ، یکی فرهنگ سازی ، اگاهی بخشی و حساس سازی جامعه دانشگاهی و شهروندان هم استانی از طریق رسانه های در اختیار ایسنا و ایکنا، دیگری مشارکت در تولید که کمک به اشتغال و اقتصاد مقاومتی در استان میکند همچون طرح پرورش ماهی در قفس.
وی بیان کرد: ما معتقدیم که علاوه بر وجه اقتصادی نامگذاری امسال تولید منحصر به مباحث اقتصادی نمی شود و ما در جهاد دانشگاهی با امعان نظر به ماهیت ذاتی این نهاد انقلابی می توانیم به تولید علم بپردازیم و از این طریق فرمایشات مقام رهبری را اجرایی و عملیاتی کنیم ، با توجه به سازمان تجاری سازی علم و فن اوری و مراکز نواوری که مجوزش را اخذ کرده ایم می توانیم در انبوه سازی تولیدات علمی دانشگاهیان و نخبگان جامعه کمک کنیم و علم را تبدیل به محصول و ثروت نماییم و این یعنی رونق در تولید مورد نظر رهبر فرزانه انقلاب.منبع: ايسنا