مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه در سال گذشته طبق بازرسیهای حوزه کشتارگاه های دام حدود 203 هزار کیلوگرم گوشت و فرآورده های گوشتی آلوده حذف شده است، گفت: حدود 250هزار کیلوگرم فرآورده در سطح عرضه قصابی ها، مرغ فروشی ها، کارگاه ها و مراکز بسته بندی ضبط شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، شهرام موحدی شامگاه (سه شنبه) در افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت دام، طیور، دامپزشکی و آبزیان، با اشاره به اینکه نمایشگاه ها محل عرضه توانمندی ها و نوآوری های جدید است، اظهار کرد: بعد از صنعت نفت که بزرگترین صنعت مهم در کشور است، صنعت دامپروری به لحاظ ارزش افزوده، اشتغال و رونق اقتصادی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه گردش مالی صنعت مرغداری در سال، بیش از 135 هزار میلیارد تومان است و ارزش صنعت دامی کشور بیش از صد هزار میلیارد تومان است، افزود: این ارقام فوق العاده است و باید توجه جدی به رونق این صنعت شود.
مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به اینکه قدمت این سازمان به اندازه یک قرن است، گفت: فعالیت های متنوعی درسازمان دامپزشکی انجام می شود که شامل کنترل و پیشگیری از بیماری ها است، اما با گذشت این قدمت خیر و برکات این سازمان ناپیدا است و فعالیت فعالان آن در عرصه های بهداشت به عنوان سربازان گمنام یاد می شود.
وی ادامه داد: برای نمونه 12 میلیون نوبت سر واکسیناسیون در استان اصفهان انجام می شود و در حوزه کنترل نیز در سال، 15 هزار قلاده سگ را واکسن هاری می زنیم، همچنین در استان 32 کشتارگاه دام و 18 کشتارگاه طیور وجود دارد و بیشترین کشتارگاه های دام و طیور کشور در اصفهان است.
موحدی با اشاره به اینکه در سال گذشته طبق بازرسی های حوزه کشتارگاه های دام حدود 203 هزار کیلوگرم گوشت و فرآورده های گوشتی آلوده حذف شده است، افزود: حدود 250هزار کیلوگرم فرآورده در سطح قصابی ها، مرغ فروشی ها، کارگاه ها و مراکز بسته بندی نیز ضبط شد.
وی تصریح کرد: در واقع اگر حدود 500 هزار کیلوگرم فرآورده آلوده برسر سفره مردم وارد می شد، فشار زیادی بر درمان وارد می کرد، همچنین در حوزه کشتارگاه های طیور بر 60 میلیون قطعه طیور نظارت ویژه و خاصی داریم.