حمله گوگل به خودشیرینی مایکروسافت
شرکت گوگل از مایکروسافت به دلیل حمایت از قانونی که به ناشران خبری قدرت بیشتری در مذاکره با پلتفرمهای فناوری برای دریافت پول از آنها بابت نمایش محتوای آنها میدهد، حمله برد.
به گزارش ایسنا، گوگل در یک پست وبلاگ اعلام کرد مایکروسافت با حاضر شدن در برابر کنگره به منظور حمایت از پیشنهادی که به سازمانهای خبری اجازه می دهد با یکدیگر برای مذاکره با گوگل و فیسبوک متحد شوند، وارد فرصت طلبی شرکتی عیان شده است.
کنت واکر، مدیر حقوقی گوگل نوشت: آنها به بازی آشنای حمله به رقیبان و لابی برای مقرراتی که به نفع منافع آنها خواهد بود، متوسل شده اند.
بیانیه گوگل پیش از جلسه کمیته ضد انحصار طلبی مجلس آمریکا به منظور بررسی پیشنهادهایی برای کمک به ناشران منتشر شد. برد اسمیت، رئیس مایکروسافت، قرار بود به نفع این مقررات پیشنهاد شده که از سوی دیوید سیسیلین، رئیس این کمیته و نماینده دموکرات رودآیلند معرفی شده است، شهادت دهد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، مایکروسافت قانونگذاران سراسر جهان را برای تصویب تمهیداتی به منظور وادار کردن شرکتهای فناوری به پرداخت پول به شرکتهای رسانهای بابت نمایش محتوای آنها تشویق میکند. این شرکت نرمافزاری علنا از قانونی در استرالیا حمایت کره که باعث شد ماه گذشته فیس بوک به مسدود کردن محتوای خبری در سایت خود بپردازد و خواستار اقدام مشابه در اروپا شده است.
این دو شرکت فناوری تا حدودی تحت تاثیر فشار قانونگذاران و رگولاتور بر سر قدرت فوق العاده ای که در زندگی آمریکایی پیدا کده اند، برای ضربه زدن به یکدیگر تلاش می کنند.
بر اساس گزارش رویترز، تنشها میان مایکروسافت و گوگل مدتی است که شدت گرفته اما این خصومت در روزهای اخیر که مدیران دو شرکت بر سر بحرانهای مربوط به خود در لاک دفاعی فرو رفته اند، علنی شده است.
گوگل با شکایت هر دو حزب حاکم در آمریکا و عصبانیت جامعه رسانه ای به دلیل تصاحب عمده درآمد تبلیغاتی صنعت رسانه رو بهروست.
مایکروسافت هم با تفحص مقامات در خصوص نقش این شرکت در رخنههای امنیت سایبری اخیر مواجه است. در اولین رویداد امنیتی، هکرهای روسی با آلوده کردن آپدیت نرم افزار شرکت سولار ویندز، به بهرهبرداری از نرمافزار ابری مایکروسافت پرداخته و به برخی از شبکههای مشتریان این شرکت رخنه کردند. در دومین رویداد امنیتی، که دوم مارس اعلام شد، هکرهای چینی از آسیب پذیریهای نرم افزار سرور ایمیل اکسچنج که پیش از این شناخته شده نبودند برای سرقت ایمیلهای مشتریان مایکروسافت در سراسر جهان استفاده کرده ا.
گوگل در واکنش به رفتار مایکروسافت، دست به ضدحمله زد و اعلام کرد علاقه جدیدی که مایکروسافت برای حمله به ما نشان می دهد، پس از هک سولار ویندز و در شرایطی بوده که آنها اجازه داده اند دهها هزار مشتری این شرکت از جمله سازمانهای دولتی در آمریکا و متحدان ناتو، بانکها، سازمانهای غیر انتفاعی، فراهم کنندگان مخابراتی، شرکتهای نیروی دولتی، پلیس آتش نشانی و واحدهای امداد و نجات، بیمارستانها و سازمانهای خبری از طریق آسیب پذیریهای مایکروسافت هدف قرار بگیرند.
انتهای پیام