خدمات بین راهی و استراحتگاهی سوانح جاده ای سمنان را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد
ایسنا/سمنان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه خدمات استراحتگاهی و خدماتی در راه های استان، تا حدود ۵۰ درصد تصادفات را در استان کاهش می دهد، گفت: به منظور افزایش ضریب ایمنی راه ها و کاهش تلفات جاده ای، طرح جامع نظارت بر ایمنی راه ها و محورهای مواصلاتی درون استان تدوین و اجرایی شود.
علیرضا شریفی نژاد، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان ۲۷ آبان ۱۴۰۰ در جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راههای استان با بیان اینکه با اقدامات انجام شده در حوزه ایمنی راه ها، حائز رتبه های برتر در این خصوص در کشور شدیم که برآیند همه اقدامات دستگاه های متولی امر است، گفت: ماهیت جلسات کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راه های استان باید تغییر یافته و به سمت اقدامات ملموس و کاربردی سوق داده شود.
وی با بیان اینکه ۴۶ درصد تصادفات منجر به فوت استان بر اثر واژگونی و خروج از جاده است، خاطر نشان کرد: با به کارگیری اقدامات موثر و کاربردی در خصوص ارتقاء خدمات استراحتگاهی و خدماتی در راه های استان، نزدیک به ۵۰ درصد تصادفات در استان کاهش خواهد یافت.
شریفی نژاد با بیان اینکه ۳۹۰۰ کیلومتر راه مواصلاتی در استان داریم، افزود: تدبیر استاندار سمنان در خصوص پیگیری و ساماندهی مجتمع های خدماتی بین راهی استان می تواند در راستای خدمات رسانی بهتر و کاهش تصادفات بسیار موثر باشد.
وی با اشاره به فرارسیدن فصول سرد سال و بارش برف و باران، از استقرار تیمهای راهداری و پلیس راهور در قالب طرح زمستانه در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: با آمادگی ایجاد شده در تیمهای عملیاتی استان و زیرساخت ها و ماشین آلات لازم و موجود، به جهت اینکه در تمامی راه های استان به خصوص گردنه ها شاهد روان بودن ترافیک حتی در سخت ترین شرایط آب و هوایی باشیم، برنامه ریزی های مورد نیاز صورت گرفته است.
شریفی نژاد همچنین از کاهش ۶ درصدی تلفات در تصادفات جاده های استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و اضافه کرد: در سفر ریاست محترم جمهوری به استان، اعتبارات خوبی برای راه های مواصلاتی در نظر گرفته شده و رویکرد استان نیز بدین گونه است که بتوانیم نقاط حادثه خیز را در سراسر پهنه استان شناسایی و ایمن سازی کنیم تا شاهد کاهش سالیانه تلفات بوده و ضریب ایمنی راه های استان را ارتقاء ببخشیم.
وی با بیان اینکه ما در باب الرضا(ع) و خدمت رسانی به زائران امام هشتم(ع) در استان هستیم، گفت: همه ما و دستگاه های مسئول باید در راستای ارتقاء خدمات و همچنین حفظ سلامت و جان مسافران در راه های استان گام برداریم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه اقدامات و تصمیم گیری های ما در کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راه ها، با جان، مال و سلامت مردم ارتباط دارد، تصریح کرد: بخش عمده ای از اقدامات و نظارت ها در محورهای مواصلاتی، باید به صورت شهرستانی صورت گیرد؛ لذا از آنجایی که فرمانداران و شهرداران رُکن اصلی و اساسی جلسات کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راه ها هستند، باید به صورت فعال در جلسات شرکت کرده و نسبت به انجام اقدامات موثر اهتمام داشته باشند.
منبع: ايسنا