تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دسامبر 2021 - 17:08
کد خبر : 162464

خدمات پزشکی تخصصی در بستر فناوری اطلاعات در مناطق سیل‌زده

خدمات پزشکی تخصصی در بستر فناوری اطلاعات در مناطق سیل‌زده

تامین آب و غذای سالم و سلامت جسمی، نیاز اصلی سیل‌زدگان است که در سیل اخیر نیز عمده افراد درگیر این امر بوده‌اند. در توزیع آب و غذا، مجموعه‌های مختلف سازمانی، خیریه‌ها و اشخاص ورود پیدا کرده و تا حدی زیادی این نیاز در مناطق سیل مرتفع شده است، اما کماکان جای پزشکان متخصص در

خدمات پزشکی تخصصی در بستر فناوری اطلاعات در مناطق سیل‌زده
تامین آب و غذای سالم و سلامت جسمی، نیاز اصلی سیل‌زدگان است که در سیل اخیر نیز عمده افراد درگیر این امر بوده‌اند. در توزیع آب و غذا، مجموعه‌های مختلف سازمانی، خیریه‌ها و اشخاص ورود پیدا کرده و تا حدی زیادی این نیاز در مناطق سیل مرتفع شده است، اما کماکان جای پزشکان متخصص در این مناطق خالی است.

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، بااینکه گروه‌های مختلف، تیم‌های پزشکی را به مناطق اعزام کرده‌اند، اما همچنان نیاز به خدمات متخصصان وجود دارد که البته دسترسی به متخصصان برای این مناطق سیل‌زده که شماری از آنها مناطق محروم نیز می‌باشند در شرایط عادی نیز مشکل و دشوار است.

خدمات و فناوری‌های نوین سلامت الکترونیکی دسترسی خدمات پزشکی در چنین مناطقی را تسهیل می‌کند، سلامت الکترونیکی و دوراسلامت امکان ارائه خدمات پزشکی را از یک نقطه از کشور بدون حضور پزشک به نقطه دیگر مقدور می‌سازد.

با توجه به اینکه شرکت سلامت الکترونیکی برکت، نقشی پیشرو در حوزه سلامت الکترونیکی و دوراسلامت در کشور دارد، اقدام به تجهیز و اعزام ماشین‌های مجهز به فناوری دوراسلامت و سلامت الکترونیکی جهت ارائه خدمات تخصصی پزشکی به مناطق سیل‌زده کرده است.

شرکت سلامت الکترونیک برکت، با اتصال پزشکان متخصص مستقر در بیمارستان‌های تهران به مناطق آسیب‌دیده استان لرستان توسط فناوری‌های سلامت از راه دور، در حال ارائه خدمات تخصصی پزشکی در مناطق سیل‌زده استان لرستان است.

در این خصوص سید سجاد مروجی مدیرعامل شرکت سلامت الکترونیک برکت به توصیف این خدمات پرداخت و گفت: این مجموعه، دو کامیونت مجهز به تجهیزات و فناوری‌های سلامت از راه دور و سلامت الکترونیکی را به همراه دارو به مناطق سیل‌زده این استان اعزام داشته است و پزشکان متخصص مستقر در بیمارستان‌های تخصصی شهر تهران در حوزه‌های داخلی، پوست، قلب و چشم، روانشناسی و زنان به ارائه خدمات مستقیم و آنلاین به افراد آسیب‌دیده در سیل می‌پردازند.

وی در ادامه بیان کرد: حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در پشتیبانی و توسعه فناوری‌های نوین در ارائه خدمات به افراد محروم و آسیب‌دیده شکل جدیدی از عدالت اجتماعی را محقق می‌سازد که با توجه به دستور رئیس محترم ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، شرکت سلامت الکترونیک برکت با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین توسعه‌یافته پزشکی و فناوری اطلاعات توسط این مجموعه و بهره‌مندی از زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی شرکت توسعه اعتماد مبین که توسعه این نوع از خدمات و فناوری‌ها را در اولویت خود قرارداده است به ارائه خدمات پزشکی تخصصی در استان لرستان می‌پردازد.

وی یادآور شد: شرکت سلامت الکترونیکی برکت با توجه به ثبت اختراعات انجام شده در حوزه دوراسلامت و سلامت الکترونیک، به توسعه و ارائه این نوع از خدمات همت گمارده است که در اربعین سال 1396 نیز به معاینات تخصصی و پزشکی از راه دور با اتصال کامیونت‌های خود در کربلا به سه بیمارستان تخصصی در شهر تهران به ارائه خدمات تخصصی پزشکی بدون حضور هیچ‌گونه پزشکی در کربلا اقدام کرده است.

این مسئول افزود: ظرف چند روز گذشته بیش از 2500 نفر از افراد سیل‌زده استان لرستان از خدمات پزشکی از راه دور و تجویز دارو بهره‌مند شده‌اند که برخی از این مناطق شامل چم خوشه، معمولان، حیات الغیب، شاهیوند، درمره، غالبی سفلی و علیا، چم حسین در استان لرستان است، در این زمینه هماهنگی پزشکان متخصص و بیمارستان‌ها در شهر تهران جهت ارائه خدمات پزشکی از راه دور توسط سازمان نظام پزشکی انجام شده و هماهنگی اجرایی محلی در لرستان نیز با همکاری جهاد دانشگاهی استان و بخشی از کمک‌های تدارکاتی توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان انجام شده است.

مروجی افزود: با توجه به وسعت کشور ایران، افزایش کیفیت و دسترس‌پذیری خدمات سلامت در کشور، به‌واسطه توسعه فناوری‌های سلامت الکترونیک و دوراسلامت می‌تواند میسر شود که این امر نیازمند تبیین و توسعه یک برنامه منسجم ملی است و در حال حاضر نمونه عملی ارائه خدمات سلامت الکترونیک و دوراسلامت را در میدان اجرا مشاهده می‌کنیم که شرکت سلامت الکترونیکی این امر را بارها در عرصه داخلی و خارجی به منصه اجرا گذارده است که می‌تواند مدلی در ارائه خدمات در هنگام بحران و همچنین در توسعه خدمات سلامت در کشور باشد.

در این خصوص دکتر سیدعلی نادر دهقانی‌الواررئیس جهاد دانشگاهی لرستان بیان کرد: هم‌افزایی بین مجموعه‌های مختلف می‌تواند پتانسیل کمک و امدادرسانی در مناطق سیل‌زده را افزایش دهد و موجب هماهنگی در ارائه کمک‌ها خواهد شد، در این خصوص با جهاد دانشگاهی استان سعی کرد تا در این حرکت نوآورانه حداکثر هماهنگی منطقه‌ای در ارائه کمک به مردم سیل‌زده در این استان را انجام دهد که موجب ارائه خدمات پزشکی تخصصی در تعداد بسیار زیادی از روستاها شده است.
|
|

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.