اخبار 19

خریداری و ذخیره سازی مرغ مازاد تولیدکنندگان استان هرمزگان

خریداری و ذخیره سازی مرغ مازاد تولیدکنندگان استان هرمزگان

ایسنا/هرمزگان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مرغ مازاد تولیدکنندگان استان خریداری و ذخیره سازی می‌شود.

طهماسب غلام پور  صبح امروز(14 فروردین ماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در پی شیوع بیماری کرونا وضعیت عرضه و تقاضای مصرف گوشت مرغ دچار چالش و موجب کاهش قیمت مرغ شد، افزود: با هماهنگی دستگاه‌های مربوطه از جمله ستاد تنظیم بازار، استانداری و شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به خرید مرغ مازاد واحد‌های تولیدی از پنجم فروردین ۹۹ به بعد شده است.

وی افزود: به منظور جلوگیری از ضرر و زیان تولیدکنندگان تاکنون بیش از ۴۲ تن مرغ مازاد خریداری شده و بر اساس سیاست‌های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی و استاندارد‌های لازم، ذخیره سازی شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه در روز‌های آینده نیز مازاد مرغ تولیدی از تولیدکنندگان خریداری و ذخیره‌سازی خواهد شد، گفت:بخشی که نیاز است بطور مرتب و به صورت مرغ گرم با فعالیت مستمر کشتارگاه‌ها، واسطه‌های مربوطه و همچنین همکاران ما در سطح شهرستان‌ها وارد بازار مصرف می‌شود.

غلامپور با اشاره به اینکه برای تامین نیاز بازار همه کشتارگاه‌های استان تا ۱۶ فروردین به صورت کشیک فعال هستند، خاطرنشان کرد: برای تامین نهاده‌های مورد نیاز تولید کنندگان هم مکاتبات خوبی با وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته و مشکلی در تامین ذرت و سویا مورد نیاز مرغداران و همچنین جو مورد نیاز دامداران وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان عنوان کرد: سال گذشته بیش از ۳۷ هزار تن گوشت مرغ توسط ۲۵۰ واحد مرغ گوشتی در استان تولید شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *