استاندار خراسان رضوی گفت: دارو و امکانات در استان به اندازه کافی موجود است و اینکه بیماران برای تایید نسخه به مراکز درمانی مراجعه کنند، آن هم در چنین شرایطی قابل قبول نیست.
محمدصادق معتمدیان در نشست با تعدادی از شرکتهای بیمه، اعضای دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی که شامگاه گذشته، ۲۲ مرداد ماه، در استانداری خراسان رضوی برگزار شد با بیان اینکه هدف ما این است که در استان آرامش را فراهم آوریم و از پزشکان استان هم باید به عنوان یک سرمایه استفاده کنیم، اظهار کرد: شدت موج جدید کرونا نسبت به پیکهای گذشته چند برابر بیشتر بوده است، اما دارو و امکانات در استان به اندازه کافی موجود است و اینکه بیماران برای تایید نسخه به مراکز درمانی مراجعه کنند آن هم در چنین شرایطی قابل قبول نیست.
وی با اشاره به اینکه مراکز درمانی ما غیر از درمان دغدغهای دیگر نباید داشته باشند، ادامه داد: هماکنون به یک درجه اطمینانی در موضوع درمان رسیدهایم. در مبحث دارو هم نظارتها باید کماکان تشدید یابد.
معتمدیان با تأکید بر اینکه بیماری کرونا زمان نمیشناسد، تصریح کرد: دستگاههای نظارتی، حوزههای بیمهای و پزشکی باید به صورت شبانهروزی با شرایط خود را تطبیق دهند.
وی گفت: آرامش باید در استان حاکم شود و هدف ما هم این است که مردم به راحتی به دارو و درمان دسترسی داشته باشند.
در این نشست پیرامون مسائل و مشکلات بیمهای مبتلایان به کرونا با هدف تأمین دارو و تسهیلگریهای لازم برگزار شد. از جمله مصوبات این نشست این بود که مقرر شد نسخه «رمدسیویر» تجویز شده توسط پزشکان متخصص داخلی، فوق تخصص ریه، متخصص طب اورژانس، فوق تخصص مراقبتهای ویژه و متخصص عفونی مورد تأیید است و نیاز به مهر بیمارستان ندارد.
همچنین تصمیم بر این شد که پزشکان عمومی در مطب و مراکز بهداشتی ۱۶ ساعته «رمدسیویر» را نسخه نکنند و در سربرگ جدا بیمار را با ثبت علائم بالینی به مرکز درمان سرپایی «رمدسیویر» معرفی کنند. از طرفی دانشگاه علوم پزشکی متعهد شد تا ظرف مدت یک هفته آتی تعداد مراکز درمان سرپایی را به ۱۴ مرکز برساند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، همچنین مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی درخواست مشترک از استانداری و شورای تامین جهت ابلاغ به پزشکان متخصص برای باز بودن مطبها و داروخانهها در روزهای تعطیل پیش رو داشته باشند.
همچنین بیمهها متعهد میشوند پرداختیهای بیمارستانها و مراکز درمان سرپایی «رمدسیویر» را در اولویت قرار دهند و حتیالامکان پرداختها ماهیانه باشد. همچنین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی متعهد شد، داروخانههای توزیع «رمدسیویر» را طی روزهای آینده افزایش دهد و حداقل این رقم را به هشت داروخانه اضافه کند.
منبع:ایسنا