دانشگاهها، پتانسیل ایدهپردازی برای حل نیازهای جامعه را دارند
رضوی مسئول دفتر دانشکده دامپزشکی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: هدف از برگزاری رویداد استارتآپی «میدان دانشگاه» این است که آموزشی را به دانشجویان بدهیم تا بتوانند نیاز جامعه را با توجه به پتانسیلی که دانشگاهها برای حل موضوعات دارند، از طریق استارتآپ مرتفع کنند.
امین خاکشور در خصوص هدف از برگزاری رویداد استارتآپی «میدان دانشگاه»، اظهار کرد: هدف از برگزاری چنین طرحی این است تا آموزشی را به دانشجویان بدهیم تا بتوانند نیاز جامعه را با توجه به پتانسیلی که دانشگاهها برای حل موضوعات دارند، از طریق استارتآپها مرتفع کنند. طرح ما در مورد یک رویداد استارتآپی است که دو مرحله پیش رویداد دارد تا جامعه آماری دانشجویان، با این مقوله بیشتر آشنا شوند و به این منظور پیشرویداد را از رویداد اصلی جدا کردیم و در قالب هشت کارگاه برگزار خواهیم کرد.
وی افزود: در این کارگاهها سعی میشود، مطالبی را به دانشجویان آموزش دهیم تا در روز برگزاری رویداد اصلی، توانمندتر باشند و بتوانند ایدههای بهتری را ارائه دهند. این هشت کارگاه به صورت هفتگی برگزار میشود و شامل موضوعاتی تحت عنوان «تفکر خلاق»، «آمادهسازی ذهنی دانشجویان برای کسب و کار»، «کارگروهی»، «تفکر سیستمی»، «سخنوری» و… است که پس از برگزاری سه هفته، رویداد اصلی برگزار میشود.
مسئول دفتر دانشکده دامپزشکی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی اضافه کرد: این کارگاهها از دو هفته دیگر در روزهای شنبه از ساعت ۱۹ برگزار میشود و دانشجویان برای ثبتنام میتوانند از طریق پوسترهایی که فراخوان میزنیم، ثبتنام کنند و همچنین میتوانند با روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز هماهنگ باشند.
وی خاطرنشان کرد: در رویداد اصلی از دانشجویان دعوت میکنیم که در سه محور ایدهپردازی خود را در مورد نیازهای جامعه ارائه دهند که چگونه میتوان معضلات خود را حل کنیم. این رویداد طی چهار روز انجام میشود و خدماتی مانند منتورینگ را در اختیار آنها قرار میدهیم و در روز آخر ایدههای خود را ارائه و در نهایت داوری میشوند.
خاکشور بیان کرد: ایدههایی که کاربردی هستند و میتوانند برای حل معضلات جامعه اثربخش باشند، شتابدهندهها و پارک علم و فناوری خراسان، مرکز رشد دانشگاه فردوسی و سازمان جهاد دانشگاهی آنها را حمایت میکنند تا ایده خود را پیش ببرند و نیازی از جامعه را برطرف کنند.
این دانشجوی دامپزشکی دانشگاه فردوسی اظهار کرد: در این رویداد حداقل دانشجویان باید یک تا سه نفر باشند تا ایده خود را مطرح کنند و به دلیل اینکه تیمسازی امتیاز دارد، بهتر است که به صورت گروهی در رویداد حاضر شوند و از ایده خود دفاع کنند. هیچ محدودیتی برای شرکت دانشجویان وجود ندارد. لازم به ذکر است که این اقدام به عنوان یکی از نیازهای سازمان جهاد دانشگاهی دنبال میشود و امیدواریم خروجی خوبی به همراه داشته باشد.
منبع: ايسنا