درخواست ۲۸۸ نهاد آمریکایی از بایدن برای محکومیت اقدام اسرائیل علیه نهادهای مدنی فلسطین
۲۸۸ نهاد آمریکایی از دولت جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور خواستند تصمیم رژیم صهیونیستی برای «تروریستی» خواندن شش سازمان فلسطینی را محکوم کند.
به نوشته روزنامه فرامنطقهای القدس العربی، ۲۸۸ نهاد آمریکایی از دولت جو بایدن خواستند بیانیهای را برای اعلام مخالفت خود با تصمیم رژیم صهیونیستی برای «تروریستی» خواندن شش سازمان فلسطینی صادر و بر پایبندی کشورشان به قوانین بینالمللی بشردوستانه و قوانین حقوق بشر تاکید کند.
این ۲۸۸ نهاد آمریکایی در پیامی به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور از رهبران سازمانهای عدالت اجتماعی، حقوق بشر و حقوق مدنی ایالات متحده خواستند، دولت بایدن این تصمیم رژیم صهیونیستی را به صورت مستقیم، فوری و آشکار محکوم کند و برای عدم مجرم تلقی کردن این سازمانهای فلسطینی تلاش کرده و به طور علنی رژیم اشغالگر را به خاطر آنچه آنها به عنوان «اقدام استبدادی» توصیف کردند، سرزنش کند.
این نهادهای آمریکایی از دولت رژیم صهیونیستی خواستند فوراً از این تصمیم خود صرف نظر کند و به تمامی تلاشها برای مشروعیتزدایی مدافعان حقوق فلسطین از طریق مجرم دانستن و «تروریستی» خواندن آنها خاتمه ببخشد. آنها ضمن تاکید بر همبستگی خود با جامعه مدنی فلسطین همچنین خواستار تقویت و حمایت از حقوق اساسی فلسطینیان شدند تا عدالت و برابری محقق شود.
امضاکنندگان این نامه اعلام کردند، نهادهایی که رژیم صهیونیستی آنها را به موجب «قانون مبارزه با تروریسم» صادر شده توسط دولت اسرائیل در سال ۲۰۱۶، «تروریست» خوانده، بخشی از سنگ بنای جامعه مدنی فلسطینی هستند که دههها از حقوق بشر حمایت و آن را از طریق مجموعه کاملی از مسائل مورد توجه جهانیان از جمله حقوق زنان، کودکان، اسراء، حقوق اقتصادی و اجتماعی، حقوق کارگران و کشاورزان، عدالت و بازخواست جنایتهای بینالمللی تقویت کردهاند.
این نهادها تاکید کردند که آنها شرکای قابل اعتمادی در فعالیت جمعی بینالمللی برای تامین حقوق بشر برای همگان بدون هیچگونه استثنا و یا تبعیضی هستند.
در این نامه آمده است: دولت جو بایدن، بارها از پایبندی خود به مرکز حقوق بشر و تقویت آن در سرتاسر جهان و حمایت خود از نقش جامعه مدنی اعلام کرده و این اقدامات دولت اسرائیل، نقض آشکار حقوق بشر است و از شما میخواهیم مخالفت خود را با این اقدام بیسابقه فورا اعلام کنید.
در این نامه همچنین آمده است: ما با ۱۷ محقق ویژه سازمان ملل توافق کردیم که باید به آزادی تشکیل گروهها و آزادی بیان احترام گذاشته شود تا جامعه مدنی بتواند کارهای ضروری خود را انجام دهد. نمیتوان با سوء استفاده آشکار از قوانین مبارزه با تروریسم آن را تضعیف کرد.
بدنام و بیاعتبار کردن ترویج حقوق بشر ، فعالیتی تروریستی، تاکتیکی خطرناک و یک مانور سیاسی شرمآور برای تضعیف فعالیت حیاتی این نهادها است.
پیشتر بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد، شش نهاد فلسطینی در کرانه باختری وابسته به جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین “سازمانهای تروریستی” هستند.
منبع: ايسنا