تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 نوامبر 2021 - 21:11
کد خبر : 121973

در آخرین نشست امسال شورای برنامه‌ریزی یزد چه گذشت؟

در آخرین نشست امسال شورای برنامه‌ریزی یزد چه گذشت؟

ایسنا/یزد دوازدهمین و آخرین جلسه جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال ۱۳۹۹ با حضور اعضاء در محل تالار کوثر استانداری یزد برگزار شد. «سید مجتبی حسینی پور» رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در این نشست گزارش اقدامات انجام شده توسط دستگاههای اجرایی استان پیرامون برنامه توسعه شهرستان بهاباد ارائه کرد و

در آخرین نشست امسال شورای برنامه‌ریزی یزد چه گذشت؟

ایسنا/یزد دوازدهمین و آخرین جلسه جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال ۱۳۹۹ با حضور اعضاء در محل تالار کوثر استانداری یزد برگزار شد.

«سید مجتبی حسینی پور» رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در این نشست گزارش اقدامات انجام شده توسط دستگاههای اجرایی استان پیرامون برنامه توسعه شهرستان بهاباد ارائه کرد و در این باره از اصلاح و تصویب سند توسعه شهرستان بهاباد، افزایش سالیانه اعتبارات شهرستان بهاباد، پیگیری ایجاد مرکز جامع سلامت و  بیمارستان ۳۸ تختخوابی، اجرای طرح‌های راه و شهرسازی از جمله راه بهاباد – نایبند – دربند و ساختمان تامین اجتماعی یاد کرد.

وی افزود: به زودی اورژانس اجتماعی بهاباد توسط اداره کل بهزیستی از سال آینده در این شهرستان راه‌اندازی می‌شود.

وی همچینن گفت: بنا به اعلام اداره کل صنعت ،معدن و تجارت طرح گندله‌سازی بهاباد بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی همچنین از اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های توسعه ای توسط بنیاد برکت و نیز اجرای شش طرح کشاورزی با مشارکت این بنیاد در شهرستان بهاباد خبر دارد .

حسینی پور گفت: مقرر شد در سال آینده در چهارچوب مصوبات شورا، اقدامات مرتبط با توسعه شهرستان خاتم به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همچنین در این جلسه آخرین وضعیت اعتبارات استان درسال ۱۳۹۹ را تشریح کرد.

حسینی پور در این باره گفت: در سال جاری و در قالب اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای تا امروز جمعا ۷۵۸ میلیارد تومان اعتبار به استان ابلاغ شده که از این رقم تاکنون ۳۷۱ میلیارد تومان تخصیص داده شده که نسبت به سال قبل ۴۹ درصد رشد نشان می دهد.

وی همچنین اعتبارات هزینه ای استان در سال ۹۹ را ۳۹۵ میلیارد تومان اعلام کرد که در مقایسه با سال پیش ۲۹ درصد رشد می‌دهد که نگرانی ها بابت کمبود اعتبارات جاری تا حدودی برطرف شده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گفت: در سال ۹۹ جمعا مبلغ ۲۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل فروش اموال مازاد دستگاههای دولتی درآمد زایی شده است که بر اساس بخشنامه سازمان برنامه و بودجه، جهت جبران کسورات دستگاهها در اعتبارات جاری و پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دولت هزینه خواهد شد.

حسینی پور از دیگر مصوبات اخرین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه در سال جاری را تصویب پهنه گردشگری کویر فهرج به مساحت سه هزار هکتار ، اختصاص زمین برای مرکز شماره گذاری خودرو و تعویض پلاک بعد از پل الغدیر به مساحت ۱۵ هکتار و  موافقت با تقاضای شهرداری یزد برای ایجاد شهرک سنگ و چوب در حریم شهر یزد اعلام کرد.

وی موافقت با پیشنهادات کارگروه اقتصادی ، اشتغال و سرمایه گذاری از جمله تشکیل دو گروه کاری مرتبط با فرش و اشتغال نابینایان و کارگروه آموزش، پژوهش ، فناوری و نواوری در خصوص انجام مطالعات سنجش و تحلیل آلاینده های محور یزد-اردکان از دیگر مصوبات شورا نام برد.

حسینی پور گفت همچنین اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان با تصمیمیات کارگروه استانی ماده ۲۳ قانون الحاق ۲ در خصوص شروع به کار ۵ طرح عمرانی موافقت کردند.

«محمد رضا دشتی» نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست از افزایش حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل ردیف بودجه ۱۴۰۰ برای خط دوم انتقال آب به استان یزد خبر داد.

وی با بیان این که تلاش ما این است که این اعتبار برای انتقال آب افزایش پیدا کند، از همدلی دولت و مجلس در خصوص تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۰ در پایان سال قدردانی و اظهار امیدواری کرد که نتیجه این همدلی و همکاری منجر به نفع عموم مردم کشور و استان شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، دشتی افزود: با تلاش شبانه روزی، بودجه ۱۴۰۰ قبل از پایان سال جاری تصویب شد و از سوی مجلس به دولت برای اجرا ابلاغ شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها