اخبار 33

در سند نقشه راه سلامت استان ۱۴هزار تخت بیمارستانی پیش بینی شده است

در سند نقشه راه سلامت استان ۱۴هزار تخت بیمارستانی پیش بینی شده است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در نقشه راه درمان استان در شهر اصفهان گسترش بیمارستان امین در شمال شهر اصفهان و دیگری گسترش بیمارستان فارابی با ۸۰۰ تخت فعال برای شرق اصفهان را در نظر گرفته ایم.
به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان، بهروز کلیدری امروز(چهارشنبه) در نشست خبری هفته سلامت، اظهار کرد: آماری از کشورهای خاورمیانه و عربی بررسی شده است که نشان می‌دهد در این کشورها گاهی تا 80 درصد افراد بالغ سیگار می‌کشند، این عدد در سطح کشورهای جهان اول نیز عدد بالایی است. سیگار نیازمند فرهنگ سازی و ایجاد محدودیت برای در دسترس قرار گرفتن آن برای جوانان است.
وی افزود: برای روانپزشکی نوجوانان چند محل جانمایی شده است و بیمارستان امین یکی از بیمارستان‌هایی است که بخش روانپزشکی نوجوان را احتمالا در خود جای خواهد داد. سعی می شود که از بیمارستان امین برای رشته‌های تخصصی استفاده کرد تا به یک بیمارستان عمومی قوی شمال اصفهان را پوشش دهد. یکی دیگر از محل های مدنظر بیمارستان کلیشاد فلاورجان است که روانپزشکی نوجوان در آن راه اندازی می‌شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه استان اصفهان تعداد کفِ تخت روانپزشکی را دار است و از نظر نیروی روانپزشک دچار کمبود نیست، ادامه داد: اقبال عمومی برای مراجعه به روانپزشک زیاد است، اما در سبد خانواده وقتی این سبد ضعیف می شود اولویت روانپزشکی به اولویت آخر بدل می‌شود و افراد سعی می‌کنند هزینه سلامت را برای نیازهای ناچاری خود هزینه کنند.
کلیدری تصریح کرد: در سند نقشه راه سلامت استان ۱۴ تا ۱۶ هزار تخت بیمارستانی پیش بینی شده است، این در حالی است که امروز ۷ هزار تخت فعال داریم. آنچه در داخل استان پیگیر هستیم تا نقش بخش غیر دولتی را پررنگ کنیم. همچنین پنج هزار تخت درخواست و‌ موافقت اصولی آن دریافت شده است.
وی تاکید کرد: در نقشه راه درمان استان در شهر اصفهان گسترش بیمارستان امین در شمال شهر اصفهان و دیگری گسترش بیمارستان فارابی با ۸۰۰ تخت فعال برای شرق اصفهان را در نظر گرفته ایم. در نقشه راه درمان پنج شهرستان قطب پوشش دهنده فلاورجان، شهرضا، نجف آباد شاهین شهر و خمینی شهر در استان به حساب می‌آیند.
آب اصفهان با کیفیت است
همچنین در این نشست، کمال حیدری – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: آب اصفهان کیفیت بسیار خوبی دارد و با وجود خشکسالی های سال های گذشته این کیفیت تغییر نکرد، صبح و ظهر هر روز آب در استان اصفهان اندازه گیری می شود و میزان همه شاخص های آب سالم در آن بررسی می‌شود.
وی گفت: بیمارستان بهارستان مراحل انتهایی اقدامات ساخت را طی می کند و چالش های دریافت زمین با زمین شهری برطرف شده است، همچنین بیمارستان تخصصی امام حسین(ع) تخصصی‌ترین بیمارستان اطفال مرکز کشور خواهد شد و توسعه آن شروع شده است و ۴۲۰ تخت خواهد داشت.
حیدری ادامه داد: هر ساعت یک میلیون دلار و در ایران برای هر نفر ایرانی روزی سه هزار تومان تبلیغ سیگار می شود. مصرف سیگار را باید کاهش دهیم، میزان مرگ و میر سیگار از مجموع مابقی عوامل مرگ و میرها بیشتر است، یکی از دغدغه ها این بوده است که قلیان نیز از سیگار بدتر است و 70 درصد نسبت به سیگار ضرر بیشتری دارد.
معاون بهداشتی علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: متاسفانه نتوانستیم در خصوص قلیان به نقطه نظر دقیقی برسیم و امیدوارم برخورد با مراکز عرضه به نتیجه برسد، سن شیوع قلیان ۱۳ ساله است و در میان خانم ها شیوع شدید را شاهد هستیم.
حیدری اظهار کرد: در حال حاضر 32 درصد افزایش مصرف قلیان را داشته ایم و متاسفانه تلاش ها در جهت برخورد با مراکز عرضه قلیان نیز تاکنون مغفول مانده است و امیدواریم با صحبت های بیشتر این موضوع عملیاتی شود.
وی تصریح کرد: در خصوص رادیوتراپی در استان اصفهان معضل داریم بر اساس استانداردها به اعضای هر یک میلیون نفر جمعیت باید سه دستگاه شتاب دهنده در منطقه وجود داشته باشد و این یعنی استان اصفهان ۱۵ دستگاه شتاب دهنده می‌خواهد.
 معاون بهداشتی علوم پزشکی اصفهان، خاطرنشان کرد: آنتن های BTS نیز از مرکز بهداشت مجوز می گیرند و فعلا امن هستند. آلودگی رادیویی در اصفهان نیز در حد استاندارد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *