اخباراستان ها

دستگاه‌های حاکمیتی در تامین منابع مالی به شهرداری اهواز کمک کنند

دستگاه‌های حاکمیتی در تامین منابع مالی به شهرداری اهواز کمک کنند

  سرپرست شهرداری اهواز گفت: ما بخشی از مسائل، مشکلات و چالش‌های مدیریت شهری هستیم؛ دستگاه‌های حاکمیتی، نظارتی و ملی با دریافت این موضوع باید در دو مساله به ما کمک کنند که یکی تأمین منابع است.

علیرضا عالی‌پور در دومین جلسه شورای اسلامی شهر اهواز که امروز (۱۶ مردادماه) با دستور کار انتخاب سرپرست شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: انتخاب اعضای شورای شهر اهواز که انتخاب مردم اهواز است، را تبریک عرض می‌کنم. مردم با وجود کم‌مهری‌ها همچنان در تداوم این مسیر که باید حرف اصلی آن انقلابی باشد، اصرار دارند و این برای ما بسیار درس‌آموز است که قدر مردم عزیزمان را بدانیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: امیدوارم با هم‌افزایی، به صورت جمعی بتوانیم مدیریت موفقی را پیاده‌سازی کنیم. ما وارث مشکلات بسیار زیادی در شهر و شهرداری اهواز هستیم. این مشکلات حاصل انباشت مسائل مختلف در حوزه اجرایی، منابع انسانی، خدماتی، مالی و … در چند ده سال گذشته است و ما اکنون وارث آن‌ها هستیم.
سرپرست شهرداری اهواز با بیان اینکه اختیارات مدیریتی، فرصت کوتاه و امانت هستند، عنوان کرد: هرگاه شهروندان و مخاطبان ما عزم، اراده و صداقت را در ارکان مدیریت شهری به ویژه در اعضای شورا و کادر اصلی شهرداری مشاهده کرده‌اند، هم‌افزایی فوق‌العاده داشته‌اند و برعکس اگر اخلالی را در این مجموعه ببینند، شاهد مواجهه آن‌ها با مدیریت شهری بودیم.
وی افزود: آنچنان که از قرائن و شواهد برمی‌آید، جریان مدیریت شهری برخاسته از جریانی متعهد و متدین است و تاکنون هم‌افزایی فوق‌العاده‌ای را شاهد بوده‌ایم و باید قدر این امانت را دانست. این فرصت، صندلی، اختیارات مدیریتی و مالی همگی فرصت کوتاه و امانتی است که مردم در اختیار ما قرار داده‌اند. اداره اموال، دارایی‌ها و امور اجرایی همگی حق‌الناس هستند و باید از این آزمون به بهترین شکل بیرون بیاییم.
عالی‌پور با بیان اینکه اهواز به دلایل مختلف قلب اقتصاد کشور بوده و هست، یادآور شد: شهر اهواز همواره مورد طمع دشمنان بوده است. نحوه مواجهه دشمن سال‌ها است که عوض شده و از حالت جنگ نرم به یک نبرد هیبریدی تبدیل شده و جنگی چندگانه و شامل اخلال اقتصادی، مدیریتی و روانی است. چند صد شبکه متمرکز شده‌اند که در عزم، اراده، اتحاد و پکپارچگی شکاف ایجاد کنند. در این راستا دست یاری به سمت نخبگان اجتماعی، فعالان، جریانات سیاسی و البته مردم دراز می‌کنیم و انتظار داریم که کمک کنند. اگر همه با هم همدل باشیم، موفق خواهیم شد.
وی با بیان اینکه ساختار مدیریت شهری ما ساختاری ناقص است، افزود: شهرداری همه صورت مساله نیست و بخشی از آن است. اگرچه شورای شهر، بالای سر شهرداری است اما شورای همه مدیران شهر نیست و این نقصی در قانون است و باید شورایی برای امور خدماتی، اجتماعی و عمرانی شهر انتخاب شود.
سرپرست شهرداری اهواز گفت: ما بخشی از مسائل، مشکلات و چالش‌های مدیریت شهری هستیم؛ دستگاه‌های حاکمیتی، نظارتی و ملی با دریافت این موضوع باید در دو مساله به ما کمک کنند که یکی تأمین منابع است. ما نمی‌گوییم مازاد بر حق می‌خواهیم، بلکه آنچه حق ما است را می‌طلبیم.
وی تصریح کرد: پرداخت عوارض آلایندگی شهری حق ما است. مسئولیت اجتماعی شرکت‌های آلاینده، یک وظیفه قانونی است که تعریف شده است و باید آن را وصول کنیم تا حق ما را بدهند. اجرائیه‌های زیادی علیه شهرداری کشیده می‌شود و بلافاصله حساب‌های ما بسته می‌شوند اما اجرائیه‌های زیادی نیز شهرداری علیه شرکت‌های آلاینده دارد که با تصمیمات امنیتی به ما می‌گویند اقدام نکنید.
عالی‌پور با اشاره به بدهی‌های شهرداری، گفت: با این وضعیت چگونه می‌شود شهر را اداره کرد؟ ما در شهرداری اهواز بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی داریم که بخشی از آن ثبت شده و مستند است. دست‌کم برای تأمین حقوق و مزایای پرسنل، سالیانه به ۱۴۰۰ میلیارد تومان درآمد نیاز داریم که کار سنگینی است و شامل ماهی حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیارد تومان است.
وی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی همه دستگاه‌ها، بیان کرد: در خصوص سرعت انجام کارها، یکی از دو پروژه‌ای که در اهواز در حال اجرا هستند به علت بروکراسی‌های اداری در پیشبرد مشکل دارد. خواهش می‌کنیم که مسئولین ورود کنند تا به کلیات روند اجرا صدمه وارد نشود و خدای ناکرده تأخیر در اجرای کار باعث اتلاف منابع و مأیوس شدن مردم نشود.
منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *