دستگاه قضایی باید در بین مردم و در کنار آنان باشد
امام جمعه یزد با اشاره به جایگاه خاص و شرایط ویژه دستگاه قضایی، گفت: مسئولان قضایی باید در بین مردم و در کنار آنان باشد .
به گزارش ایسنا-منطقه یزد،آیت الله «محمدرضا ناصری یزدی» در دیدار با اعضای شورای قضایی استان، اظهار کرد: مسئول قضایی نباید بنشیند و منتظر باشد تا پروندهای تشکیل شود، بلکه باید با حضور در جمع و اجتماعات مردمی از وقوع جرائم و آسیبهای اجتماعی پیشگیری کند .
وی با بیان اینکه درگیری در پروندههای قضایی، آگاهی نسبت به مشکلات و بسترهای جرم خیز و آسیبزای جامعه ایجاد میکند، افزود: مسئول قضایی باید حرکت کند و جامعه را نسبت به مشکلات و عواقب جرائم و آسیبهای اجتماعی آگاه نماید .
امام جمعه یزد، با اشاره به اینکه عفریت غرب و فرهنگ منحط غربی در پی جایگزین کردن داشتهها و نمادهای اسلامی و ایرانی با مسائل نامتعارف غربی است، گفت: باید اینگونه مسائل با مصداقهای عینی و تأثیرات منفی غربگرایی به صورت ملموس برای مردم تبیین و تشریح گردد .
وی ارتباط با صدا و سیما، رسانهها و سایر مبادی ارتباط جمعی را به مقامات قضایی گوشزد کرد و ادامه داد: همانگونه که دشمن از طریق ماهواره و فضای مجازی در پی گسترش نفوذ و سیطره فرهنگ رو به انحطاط خود است از این سوی میدان نیز باید عزمی راسخ و تلاشی انقلابی برای مقابله صورت گیرد .
نماینده ولی فقیه در استان یزد بر تشکیل اتاقهای فکر و اندیشهورز تأکید و خاطرنشان کرد: در قران بیش از 310 بار تتفکرون، تدبرون و تعقلون و موارد دیگر تکرار شده است که نشان از اهمیت فکر و برنامهریزی و سیاستگذاری صحیح دارد لذا باید در همه اصناف و گروهها اتاق فکر تشکیل و پیرامون مسائل مختلف اندیشهورزی و نوآوری صورت گیرد .
وی تصریح کرد: امسال به عنوان سال رونق تولید نامگذاری شده است، لذا باید با تفکر خلاق به سمت شکوفایی، تحول و رونق حرکت کرد .
ناصری یزدی حرکت به سوی خودکفایی، کارآفرینی و اشتغالزایی را خواستار شد و افزود: مراجع آموزشی و پژوهشی ما در کشور همچون مدارس و دانشگاهها باید نیروی فکور، خلاق، کارآفرین تربیت نمایند و به جامعه تحویل دهند نه اینکه تازه پس از دوران تحصیل باید به فکر خیل عظیم تحصیل کرده بیکار افتاد که چگونه باید مسئله اشتغال آنان را حل کرد .
وی به تلاش دشمنان نظام به تغییر فرهنگ متعالی ایرانی و اسلامی کشور و تمایل آن به فرهنگ سراسر مادی غرب اشاره کرد و گفت: نباید فقط به فکر سود بیشتر، پول بیشتر و مطامع مادی بود بلکه باید جامعه را به سمت ارزشهای اسلامی و فرهنگ غنی ایرانی سوق داد که در آن سود و پول حرف اول و آخر را نمیزند و فتوت، جوانمردی و رزق حلال در آن اهمیت دارد .منبع: ايسنا