دلایل افزایش قیمت ماهی در چهارمحال و بختیاری
رئیس اتحادیه مرغ و ماهی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر تمامی توجهها بر مرغ و قیمت آن است و به همین دلیل مراکز شیلات در خصوص قیمت ماهی تصمیمگیری میکنند و قانونی برای قیمتگذاری ماهی وجود ندارد، برای مثال ماهی قزلآلا با قیمت حدود ۷۷ هزار تومان بهفروش میرسد.
عبدالله باقری در گفتوگو با ایسنا در خصوص دلایل افزایش قیمت مرغ و ماهی در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: متاسفانه افزایش قیمت ماهی دارای قاعده و قانون خاصی نیست، بلکه به دلیل انحصار این محصول در تعدادی از مراکز شیلات موجود در استان، افزایش قیمت رخ داده است.
رئیس اتحادیه مرغ و ماهی چهارمحال و بختیاری افزود: مرغداران اعتراضاتی مبنی بر بهصرفه نبودن تولید در ماههای اخیر داشتند، بههمین دلیل طی برگزاری جلسهای با استانداری و ستاد تنظیم بازار قیمت مرغ زنده ۲۰۰۰ تومان افزایش یافت و در نتیجه مرغ کشتار شده نیز ۲۰۰۰ تومان افزایش قیمت پیدا کرد، در حال حاضر مرغ با قیمت ۲۸ هزار و ۵۵۰ تومان به فروش میرسد، البته کشتارگاه باید مرغ را با قیمت ۲۷ هزار و ۳۲۰ تومان بهصورت عمده عرضه کند و باتوجه به هزینه حمل و نقل سود زیادی برای فروشندگان ندارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز تمامی توجهها بر مرغ و قیمت آن است و بههمین دلیل مراکز شیلات نیز در خصوص قیمت ماهی تصمیمگیری میکنند و قانونی برای قیمتگذاری وجود ندارد، برای مثال ماهی قزلآلا با قیمت حدود ۷۷ هزار تومان بهفروش میرسد.
باقری خاطرنشان کرد: فروشندگان مرغ و ماهی در حال حاضر تنها توزیعکننده هستند و درصد سود بسیار کمی دارند و دخالتی در قیمتگذاری محصولات ندارند، همچنین افزایش قیمت رخ داده در بازار مرغ و ماهی به دلیل کمبود محصول نیست، مخصوصا در زمینه ماهی کمبود وجود ندارد، در خصوص مرغ نیز ممکن است به دلایلی تولید کاهش یافته باشد، اما این کاهش تولید به گونهای نیست که بهصورت ناگهانی قیمت این ماده غذایی افزایش پیدا کند.
منبع: ايسنا