در ایام شیوع کرونا، رعایت نکات بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری برای همگان لازم و ضرروی است.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام کانال تلگرامی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه چند توصیه و راهکار برای تمیز کردن سطوح خانه و آشپزخانه را میخوانیم:
مواد ضدعفونی کننده مناسب برای سطوح آشپزخانه
– بهترین موادی که برای تمیز و ضدعفونی کردن خانه مورد استفاده قرار میگیرند، انواع مواد شوینده، آب ژاول، الکل اتانول، پرکلرین و اپیمکس است. این مواد بهترین مواد مورد استفاده برای ضدعفونی کردن سطوح هستند.
– بهتر است روزی ۳ بار با استفاده از مواد شوینده و اسفنج، شیرآلات و سینک ظرفشویی را کامل بشویید. یک اسپری حاوی مقداری الکل و آب در کنار ظرفشویی قرار داده و گاهی روی شیر و سینک ظرفشویی اسپری کنید تا با این کار از تمیز بودن این سطوح مطمئن شوید.
ضدعفونی کردن یخچال و فریزر
– تمامی مواد غذایی و خوراکی که داخل یخچال دارید را خوب ضدعفونی کنید و تحت هیچ شرایطی سبزیجات و میوههای نشسته را داخل یخچال قرار ندهید.
– پیاز خام یک ماده ضدعفونی کننده طبیعی و بیضرر است. یک پیاز خام را از وسط نصف کرده و داخل یخچال قرار دهید تا فضای داخل یخچال را ضدعفونی کند.
-دستگیره و درب یخچال را روی چند بار با الکل ضدعفونی کنید.
-حداقل روزی یک بار کف آشپزخانه را با مواد شوینده تمیز کنید.
– شستشوی دستها با آب و صابون قبل از ورود به آشپزخانه
– ضدعفونی کردن تمامی سطوح به صورت روزانه خصوصا دستگیرههای کابینت، یخچال، کشو، گاز
ضدعفونی کردن خریدهای منزل
اما چگونه خریدهایمان را ضدعفونی کنیم تا کرونا به آشپزخانههایمان وارد نشود؟
– درب ورودی خانه محدوده یا مرز فرضی تعیین کنید که همه خریدهایتان را در آنجا بگذارید، ترجیحا در یک تشت یا لگن بزرگ.
– کارت، موبایل، کلید، سوئیچ را روی دستمال بگذارید و در اولین فرصت ضدعفونی کنید و صورت و دستهایتان را تا آرنج خوب بشویید.
– خریدها را به آشپزخانه منتقل کنید و با اسکاچ، مایع ظرفشویی و آب بشویید، بعد از شستن خریدها سینک را هم بشویید.
منبع:ایسنا