مدیرکل بیمه سلامت خوزستان از طراحی و در دسترس قرار گرفتن سامانه “خدمات غیرحضوری (شهروندی) بیمه سلامت ایرانیان” برای ثبت نام و تمدید اعتبار بیمه سلامت خبر داد.
دکتر علی خسروی در نشست خبری که امروز (۳ آبانماه) به مناسبت هفته بیمه سلامت برگزار شد، اظهار کرد: ۴۵۰ مطب، ۴۹۰ داروخانه، ۱۱۸ آزمایشگاه، ۷۷ تصویربرداری و ۷۵ درمانگاه در استان خوزستان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پروژههای الکترونیکی بیمه سلامت، افزود: تنها سازمان بیمهگر هستیم که توانستهایم همه طرحها را الکترونیکی کنیم و از ابتدای شروع طرح نسخهنویسی الکترونیک، ۸۶۶ هزار نسخه الکترونیکی توسط پزشکان خوزستانی تجویز شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان گفت: نسخهنویسی در بخش سرپایی کاملا الکترونیک است و ۷۵ درصد فرآیند بستری نیز الکترونیک شده است که تا پایان آبانماه در بیمارستانهای دانشگاهی به صورت صددرصد الکترونیک میشود.
خسروی بیان کرد: اگر طرح نسخهنویسی الکترونیک به صورت کامل اجرا شود، همه خدمات بیمه سلامت به طور کامل برخط انجام میشود و همه جامعه هدف از مزایای این طرح منتفع خواهند شد.
وی عنوان کرد: تمام فرآیندهای بیمه سلامت خوزستان اول دیماه امسال الکترونیکی میشود و دیگر هیچ نسخهای به صورت غیرالکترونیکی پذیرفته نمیشود.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان با اشاره به حذف مرحله “ارزیابی وسع” و صدور دفترچه رایگان در پی شیوع کرونا، گفت: سامانه “خدمات غیرحضوری (شهروندی) بیمه سلامت ایرانیان” برای ثبت نام و تمدید اعتبار بیمه سلامت طراحی و در دسترس قرار گرفته است بنابراین مردم قبل از اینکه بیمار شوند باید نسبت به دریافت دفترچه اقدام کنند.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۲ میلیون و ۱۷۶ هزار خوزستانی تحت پوشش بیمه سلامت خوزستان هستند که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از این تعداد، بیمهشده روستایی هستند.
خسروی افزود: از ابتدای همهگیری کرونا تاکنون به ۵۰ هزار بیمار کرونایی تحت پوشش بیمه سلامت در استان خوزستان خدماترسانی شده و تاکنون ۲۱۶ میلیارد تومان بابت هزینه درمان این بیماران تحت پوشش بیمه سلامت خوزستان پرداخت شده است. همچنین از سال ۹۸ تاکنون ۶۳ میلیارد تومان بابت ۱۱۰ قلم مصرفی داروی رمدسیویر بیماران مبتلا به کرونا که تحت پوشش بیمه سلامت بودند، پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان با اشاره به پرداخت مطالبات موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت، گفت: مطالبات سطح یک (مراکز بهداشتی) تا شهریورماه، مراکز درمانی دانشگاهی تا تیرماه و داروخانههای خصوصی و پزشکان تا شهریورماه پرداخت شده است و در مجموع به مراکز درمانی خصوصی ۵۳ میلیارد پرداخت شده است.
منبع: ايسنا