راهاندازی شهرک صنعتی مشترک در انتظار توافق ایران و آذربایجان
ایسنا/اردبیل معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: برای راهاندازی شهرک صنعتی مشترک در پارسآباد منتظر توافق وزارت امور خارجه ایران و آذربایجان هستیم تا زیرساختهای لازم فراهم شود.
علی رسولیان روز دوشنبه 18 اسفندماه در جریان بازدید از شهرکهای صنعتی پارسآباد اظهار کرد: شهرک مرزی مشترک در مرحله بررسی و پیگیری وزارت امور خارجه ایران و آذربایجان است که در صورت توافق نهایی و ابلاغ کمیسیون مشترک ایران و آذربایجان به راحتی میتوان در راهاندازی این شهرک تلاش و جدیت داشت.
وی تصریح کرد: کار بسیار خوبی در منطقه در این زمینه آغاز شده و ما در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران مشکلی از بابت احداث مجموعه صنعتی مرزی مشترک نداریم و این امر را به نفع توسعه اقتصادی مغان میدانیم.
مدیرعامل شهرکهای صنعتی ایران گفت: هر چند در کشور نمونه چنین شهرک مرزی مشترک وجود ندارد اما طرحهای مطرح شده در این زمینه قابل بررسی و تأیید نهایی است که منتظر نظر وزارت امور خارجه ایران و آذربایجان هستیم تا فعالیتها را در این بخش آغاز کنیم.
رسولیان در مورد ظرفیت ایجاد شده در شهرکهای صنعتی استان برای استقرار واحدهای تولیدی افزود: در کنار استقبال از شهرکها و نواحی صنعتی ما شاهد توسعه برخی از این شهرکها نظیر شهرک صنعتی شماره دو اردبیل هستیم که با استقبال سرمایهگذاران وسعت آن در مرحله افزایش است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در سال جهش تولید در حمایت از سرمایهگذاران نظام بروکراسی، اداری و صدور مجوزها در کمترین فرصت زمانی انجام شده و تسهیل خوبی نیز در این فرآیند شکل گرفته است.
رسولیان اضافه کرد: تاکنون 9 هزار قرارداد واگذاری زمین برای ایجاد واحدهای صنعتی در کشور منعقد شده که این میزان واگذاری در مقایسه با سال گذشته دو برابر شده است.
وی بیان کرد: ظرفیت خوبی در کشور و استان اردبیل در حمایت از سرمایهگذاران برای استقرار در شهرکهای صنعتی به وجود آمده که حتی برای مناطق محروم نیز بستههای تشویقی ارائه شده است.
معاون وزیر صمت به ضرورت عارضهیابی واحدهای صنعتی راکد و تعطیل شده نیز اشاره کرد و گفت: در سال جهش تولید با احساس مسئولیت در این زمینه ورود پیدا کردیم و با استفاده از توان مشاوران، کارگروههای زبده بخش خصوصی و دانشگاهها در صدد علل و عوامل رکود واحدهای تولیدی هستیم.
رسولیان اظهار کرد: در این زمینه از ظرفیت 500 مشاور در سطح کشور استفاده شده تا به نوعی عارضهیابی و حل مشکلات واحدهای صنعتی انجام شود که امسال با این اقدام یکهزار و 437 واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتهاند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تصریح کرد: در بودجه سال آینده برای تأمین امکانات و زیرساختهای در شهرکهای صنعتی برنامهریزیهای خوبی انجام شده که امیدواریم علاوه بر ایجاد زیرساختها از سوی دستگاههای خدماتی، در تجهیز شهرکها و نواحی صنعتی با آتشنشانی و تصفیهخانههای مجهز منابع مورد نیاز تأمین شود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا